usdtry şortçular üşüyoruz demeye başladı,polis gelsinde battaniye sarsın.çocuklara ve kadınlara kötü örnek oluyorlar.
usdtry şortçular üşüyoruz demeye başladı,polis gelsinde battaniye sarsın.çocuklara ve kadınlara kötü örnek oluyorlar.
Bu polemik için forumdaki iyiniyetli arkadaşlar kusura bakmasın.
Amerika daki rusya soruşturması dolara global olarak darbe vurabilir.Kendi içinde siyasi sıkıntıları hızla büyümeye başladı.
Benim pozisyonum belli şu an.Perşembe fed başkanı sürpriz yapmadığı sürece devam.
Hepinize iyi forumlar.Kazancınız bol olsun.
senin ne dediğinin önemi yok,gerçekler acıdır ama söylenmelidir. TR uzun yıllardır Ekonomide başarısız savurgan bir ülkedir. eğer 2002 den beri yediği 500 milyar $ borcu innovasyon ve eğitim için kullansaydı bugün ilk 10 ekonomi içine girecekti. ama ne yaptı olabilecek en kötü yatırım olan BETON ve lüks tüketime gömdü. şimdi hadi bakalım o betonlar ve şimdiden çöpe dönen lüks tüketim ürünleri o borcu ödesin. ABD ve diğer emperyalist ülkeler akılllı, bize bol keseden borç verdiler neden tabiki iyice bağımlı ve emir almadan wc ye gidemeyecek bir yarı sömürge yaratmak için. başarılıda oldular herkesin hakkını teslim etmek gerekir.
Yer İmleri