-
Deutchland Deutchland
Uber Alles Ubeer Allees
Auf die Welt 😜
-
du weißt nicht zu sehen
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Alles Kartoffel...
Denn sie wissen nicht was sie tuhen...
-
çokuluslu forumumuza hoşgeldiniz...
açılış şarkımız burada nasıl soygun yapıldığını anlatıyor:
https://www.youtube.com/watch?v=EOnSh3QlpbQ
-
herkes umudu kesti şirketten lanet almanlar yüzünden, aslında herşey Avusturya arşidükünün öldürülmesi ile başladı ama neyse
Bu sabah uyandım, güneş penceremden perdenin hafif aralık kısmından süzülüp odada sıcaklığını hissettiriyordu, nedense kendimi çok dinç hissettim ve hızlıca yataktan kalktım, pencereyi araladım oda havalansın diye bu esnada ben de elimi yüzümü yıkadım, camın aralığından kuşların sonbahara selam veren cıvıltıları geliyordu. Hızlıca üzerimi değiştim, artık işe hazırdım, hanımı çocuğu öptüm arabaya atladım doğru şirkete yola koyuldum, radyoda Göksel-Seni başıma tac ettim şarkısı vardı, kulaklarımın pası silindi, içimden dedim ne kadar yumuşak ve samimi söylüyor, ben de mırıldanarak onunla beraber geldim.
Hissediyorum bu gün her şey çok güzel olacak, lotlar ve endeks müsait, takaslar yerinde, moral motivasyon üst düzeyde, hadi Nugyo helva yap artık...
Bu kadar temel analizden sonra biraz da teknik analize ihtiyaç var, eskilerden yok mu bizi aydınlatacak, ne bileyim bir kulptur, fincandır, ikili diptir, söyleyin güzel şeyler söyleyin, anlamıyorum ki koca koca kuleleri diktin ama piyasa değeri 100 milyon dolar
mabel matizin dediği gibi;
-beni boşver de ya bu işler ne?
bol şans herkese, + yollayalım evrene...
-
şu ana kadar 7700 lot daha çıkmış alman istihbaratı, bunlar acep 4,70 ortalamadan mal mı devrediyor!!!
-
Malı böyle devretmeye gerek yokki. Virmanlarsın olur biter. Başka bir karın ağrısı bu bence. Metro var mı tahtada?
-
Teknik meknik yok bam bam bam!! 😆
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri