Sayfa 356/1120 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456856 ... SonSon
Arama sonucu : 8957 madde; 2,841 - 2,848 arası.

Konu: Foreks Haberleri

*tcmb ppk özeti: Yılın son ayından itibaren ise enflasyon görünümünde kademeli bir iyileşme beklenmektedir
    *tcmb ppk özeti: Enflasyonun bulunduğu yüksek seviyeler ve çekirdek enflasyon göstergelerine ilişkin gelişmeler fiyatlama davranışlarına dair risk oluşturmaya devam etmektedir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

*tcmb ppk özeti: Söz konusu riskler ve enflasyon beklentilerinin yüksek seyri enflasyon görünümünde yılın son ayından başlayarak 2018 yılının ilk aylarında gözlenmesi beklenen iyileşmeyi sınırlayabilecektir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

*tcmb ppk özeti: Enflasyon beklentilerinde ve fiyatlama davranışlarında henüz bir iyileşme gözlenmemesi, enflasyon görünümünü olumsuz etkilemektedir
    *tcmb ppk özeti: Bütün bu gelişmeler para politikasındaki sıkı duruşun sürdürülmesini gerektirmektedir

*tcmb ppk özeti: Enflasyon beklentileri, fiyatlama davranışları ve enflasyonu etkileyen diğer unsurlardaki gelişmeler yakından izlenerek ihtiyaç duyulması halinde ilave parasal sıkılaştırma yapılabilecektir
    *tcmb ppk özeti: Kurul, fiyat istikrarı temel amacı doğrultusunda elindeki bütün araçları kullanmaya devam edecektir

*turizm bakanlığı: Yabancı ziyaretçi sayısı eylül'de yıllık %42,77
    *turizm bakanlığı: Yabancı ziyaretçi sayısı eylül'de 4,08 milyon oldu

*ecb/hansson, "parasal genişleme programında özel sektör tahvillerinin payı gelecek yıl büyüyebilir"

*ingiltere ticaret bakanı, "brexit anlaşması olması olasılığı, olmamasından daha yüksek"

*moody's, "almanya ve hollanda konut fiyat artışları açısından avrupa'da en iyi perfonmans gösteren pazarlar olacak"

Sayfa 356/1120 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456856 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •