Sayfa 210/672 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 1,673 - 1,680 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ANKARA
    Gönderi
    669
     Alıntı Originally Posted by Zamekci Yazıyı Oku
    Eskiden endekse 0,01 de olsa ayak uydururdu. Şimdi o da kalmadı. Alış satışlardan anlayan var mı?
    Sızınde yazdıgınız gıbı buyuk resımde onların gordugu,bildigi birsey var.Fakat biz bilmiyor olabiliriz.
    Endeks i ayakta tutan belli basli hisselerde alim yapilacagini ogrenip,pozisyonlarini o hisselere kaydirdiklarini dusunuyorum.Sonunda tabiiki doneceklerdir fakat bu surec bizim icin biraz sikintili gececek gibi bir ongoruye sahibim.Beyin firtinasi,Yaniliyorda olabilirim.Y.T.D

Gyo endeksi ile 100 endeksi arasında ciddi makas var.
    Aslında gyo endeksine isgyo ve emlak gyo yön veriyor .onlardaki vasat performans gyo endeksini yükseltmiyor.

3. Hissenin buralarda sürünmesinin tek nedeni isgyo yönetimi. Yatırımcılara güven bırakmadılar

-1-Tsgyo yu isgyo ya kakalamaya çalıştılar, zaten aldıkları arsaları krediyle alıyorlar, doğacak borç yükü yatırımcıları ürküttü, açıkcıları cesaretlendirdi. 2-Geçenlerde kpg auditing firmadına kiraladılar, kapa bile yazmaya lüzum görmediler 3. tsgyo yu almıyacaklarına dair kesin birşey yok. Bu konuya açıklık getirmeli yoksa yatırımcı korkuyor, bir an önce belirsizlikler bitmeli.4. Boş kalan yerlerin bir an önce kiraya verilmeli, şirketin bankalara olan borçları mal varlıkların satılarak daha düşük düzeye getirilmeli. 5.Tsgyo da yapılan alımlar gibi isgyo da da hisseyi destekleyici alımlar yapılmalı.

4.  Alıntı Originally Posted by viopandtrade Yazıyı Oku
    Hissenin buralarda sürünmesinin tek nedeni isgyo yönetimi. Yatırımcılara güven bırakmadılar

-1-Tsgyo yu isgyo ya kakalamaya çalıştılar, zaten aldıkları arsaları krediyle alıyorlar, doğacak borç yükü yatırımcıları ürküttü, açıkcıları cesaretlendirdi. 2-Geçenlerde kpg auditing firmadına kiraladılar, kapa bile yazmaya lüzum görmediler 3. tsgyo yu almıyacaklarına dair kesin birşey yok. Bu konuya açıklık getirmeli yoksa yatırımcı korkuyor, bir an önce belirsizlikler bitmeli.4. Boş kalan yerlerin bir an önce kiraya verilmeli, şirketin bankalara olan borçları mal varlıkların satılarak daha düşük düzeye getirilmeli. 5.Tsgyo da yapılan alımlar gibi isgyo da da hisseyi destekleyici alımlar yapılmalı.
    bunları investor ilişkilerine yazdınız mı?

5.  Alıntı Originally Posted by Zamekci Yazıyı Oku
    yazılabilir tabiki de, ancak yatırımcı ilişkileri bu forumu kesin takip ediyordur, etmiyorsa o kunumda oturmanın bir anlamı yok!
    Sonuç olarak burda yazanların ve yazılanları okuyanların milyonlarca hisseye sahip olduklarını düşünüyorum...

Saygılarımla...

6.  Alıntı Originally Posted by Zamekci Yazıyı Oku
    Hayır yazmadım, yazsak ne faydası olacak, adamların keyifleri yerinde, alıyor 5 figürlü maaşları, yatırımcıyı kim düşünecek. Birde ekgyo forumunu okuyun, birebir aynısı, açıkçı kaynıyor iki senette, büyük baskı var. Tam insafsız adamlara çattık. Kötü yönetimi biliyorlar, bastırdıkça bastırıyorlar.

Adamlar bir ay öncede albarakada açığa başladılar, bakın hisseye, burada da yazdım, ama günlük işlem yaptığım bir yer, alıp tutmuyorumi.

7. endeks %2,55. Bu %0,75î göremiyor. Açıkçısana da bankasına da

8. 1.35 satış yazdım. yine kurtulma peşindeyim temporary aldıklarımın. hasta etti. yt.d

Sayfa 210/672 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •