Sayfa 199/464 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299 ... SonSon
Arama sonucu : 3709 madde; 1,585 - 1,592 arası.

Konu: ULAS - Ulaşlar Turizm Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by ekinoks3881 Yazıyı Oku
    Bugun de yatirim finansman üzerinden 76000 lot daha sattığını düşünürsek yaklaşık 200000 lot kaldı citibankta.hisse fiyatı düştükçe alıcıların artacağı formülünden yola çıkarsak 1.60 1.65 arası citibankin mali biter. Bizde başladığımız noktaya dönmüş oluruz.maalesef sirket patronları hisselerine ,atalarının ismini verdikleri hisselerine sahip çıkmıyorlar.sirketin gelecegi ile ilgili biz su olabilir bu olabilir diye kafa yorarken ,adamlar diger otelden gelen kira gelirini, yonetim gideri olarak gostererek yemekle mesguller.bir deli kuyuya bir taş attı halen o taşı kimse çıkaramıyor.panikle satislar devam ediyor.milllete spegin krali denk gelir bize çulsuzu denk geliyor.adam 10 lota bile muhtaç.birisi kademeye 10 lot alış yazsa ona bile anında veriyor.1 ayda güç bela geldiği noktadan 3 günde geri düştü.citibank ak yatirim iş yatirim 3 lüsü baskilamaya devam ediyor.2018de ki genel kurul secimli diye biliyorum.bir an evvel bu patronların asalakligindan kurtulmali bu sirket.41 daire+2 dukkan+3.270.000 euroluk anlaşmayı satamayız,edemeyiz,beceremeyiz,vergi avantajı var,böylesi yatirimcilarimiz için daha karli diyen sirket patronları.tevfik ulas,cüneyt ulas v.s.madem böylesi yatirimcilariniz için daha avantajliydi neden tek lot hisse almıyorsunuz.burada nisan ayından beri 1.80 lerden 2 lerden hisseyi pazarlattiginiz insanlar yüzünden sizin sattığıniz hisseleri alan ınsanlar var.borsa 70000 den 113000 e gitmiş, insanlar bu şirkete,yapılan anlasmaya guvenerek hisse almışlar, daha sonra yapılan bir katakulli işlemle akıllara mantığa sığmayan bir anlasmayla yeni bir sözleşme yapıp bu anlasma daha avantajlı diyip şirketinizin yüzüne bakmiyorsunuz.buradaki insanların ahını alan panda adlı kişi ne kadar suçluysa siz de onun kadar suçlusunuz. Elinizi vicdanıniza koyun sadece.y.t.d
    kimse elini vijdanına , kendi isteği ile koymaz.....

ama çok istiyosanız, 15 günde o ellerini vijdanlarına koymak zorunda bırakabilirsiniz, onları.......HİÇ İSTEMESELERDE.....

2.  Alıntı Originally Posted by deniz4837 Yazıyı Oku
    GRUP olarak aldık, buralarda pazarlıyoz ki, size taşıtalım, bizim gücümüz yetmiyo, size 3 diyoruz ama, biz çaktırmadan çıkmış olacağız o vakte kadar de........

CANIMIZI YE.....DÜRÜST OL.....

dobur, megap, gibi yapacağız. 7 liradan alacaksınız, 5 e satamayacaksınız, zamanında satsaydınız diyeceğiz....... DE CANIMIZI YE...
     Alıntı Originally Posted by deniz4837 Yazıyı Oku
    varlıklar kısmı..

ilişkili olmayan taraflardan alacaklar kısmına bak....12-13 milyon törkiş lira civarı....

yanında not 9 açıklama diyor....

not 19-29 a da bak......

benden duymuş olma ama, 3 tane 1 090 000 euro fazla var o bilançoda.......

işte onlar var ya........yeni protokolle, ATTA GİTTİ.....ÇOKOPRENS ALMAYA GİTTİ.......
    varmış dimi avans.....bulmuşsun.tebrikler....

not 19-29 a biraz daha dikkatli bak.....3 tane çek avans hesabında.....1 090 000 x 3

ATTA GİDECEKLER......GİTTİLER DAHA DOĞRUSU.......

yeni protokol yapılmasa, GİDEMEZLERDİ AMA.......yanlarına 44 daire, 3 TÜKKAN eklerdik.
    7 MİLYON özsermaye, 23 milyon karla 30 milyon olacak dedin. BENDE SANA AÇIK HESABI YAPTIM ZAMANINDA. aldığın avanslar ordan ATTA GİDECEK dedim.... O KADAR KAR EDEMEZSİN DEDİM......

16 milyon kar etmişsin.

23-16= 7 milyon

5 milyoncukta, diğer otele değerleme artışı yapmışsınız, ÇAKTIRMADAN, HİÇ SÖYLEMİYOSUNUZ......

7+5= 12 MİLYON

DEMEK Kİ 12 Milyon törkiş lira, ATTA GİTMİŞ, ÇOKOPRENS ALMAYA GİTMİŞ....
    3 Mesajla olanı biteni,olacakları, gelecek bilançoyu anlatmışız size, ama bigborsa ve ayhan a inanmak işine gelmiş çok kişinin.

arkadaş bu pandayı seven ne çok insan varmış yaww..panda uğramıyor ama; ya avaneleri ya da diğer hesaplarıyla burda demek..tekrar gelmek için de ortam arıyor belli...millete gaz vermek suç değil gazlanmak suç!!!! gerçi ben gazlanmadım, tekniği çok hoşuma gitmişti ve coşmayıp 2 civarlarında dolansaydı, ileri zamanlarda çok güzel yerlere giderdi..içine etti panda şarlatan ya da avaneleri...artık ne derseniz...1,60 ı görecek sanırım, satıp lot artırmak riskli geliyor bana...bu imansızlardan herşey beklenir...durur durur bi vurur, hayatın zehir olur..o sebeple ben sürekli rakam verdim ve veriyorum ama bu alıp satabilen kişiler için ve gerçekleri görmek isteyenler için sınır değerler, yoksa al sat demiyoruz...şu da var ki bu kadar kar açıklamış bir hissenin de bu kadar süründürülmesi çok sinirime gidiyor...beklentiler var fakat buna rağmen hala vermeleri ilginç...ytd...

4. herkes ne kadar inkar etsede, en çok sevdikleri şey, sonradan çıkıp gelip " BEN SİZE DEMİŞTİM ZAMANINDA" demektir.

" ben size bigborsanın yapacaklarını teee o zaman söylemiştim ama daha öncesinde başka bi şey daha demiştim......

" ÇIKAR CENGAVERİN BİRİ, AÇAR DAVASINI, ŞİRKET YÖNETİMİ KAFASINA GÖRE İŞLEM YAPAR SA NE OLUR, TÜM BORSA ALEMİNE GÖSTERİR" demiştim.....

5.  Alıntı Originally Posted by arost Yazıyı Oku
    Takas için tsklr.citibankin dün ve önceki gün sattığı toplam 131000 lotu cikartirsak elinde 230000 lot kaldığı anlaşılıyor.bugun ve yarinda muhtemelen yapacağı satışlarla bu hafta citibank elindeki mali bitirmiş olur.yani bugün yatirim finansman üzerinden satışların devamını bekliyorum.ayrica dün alan Marbasta bugün aldıklarını satma ihtimali yüksek.onemli olan iş ve ak yatirim zararina satmaya devam edecek mi.ve tahtada alıcılar ne zaman yoğunlaşacak. 1 milyon lot civari hacim ve 1.73 üzeri kapanırsa bugün dönüş sinyali olabilir.yatirim tavsiyesi degildir

günaydın arkadaşlar ..kimseyi yönlendirmek gibi olmasın ama bugün ulaşa teknik olarak bakarken bir benzerlik gördüm..zaten saatlikte pu göze çarpıyordu ama macd göstergeside sert hareket olabilceğini işaret ediyor...Buyuk ihtimal tavan olabilir yarın...zaten hisse cumaları seviyor...işallah gerçekleşirde kurtuluruz bu uyuzdan..ytd değildir...(olursa itibar pointimi isterim)

7.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    günaydın arkadaşlar ..kimseyi yönlendirmek gibi olmasın ama bugün ulaşa teknik olarak bakarken bir benzerlik gördüm..zaten saatlikte pu göze çarpıyordu ama macd göstergeside sert hareket olabilceğini işaret ediyor...Buyuk ihtimal tavan olabilir yarın...zaten hisse cumaları seviyor...işallah gerçekleşirde kurtuluruz bu uyuzdan..ytd değildir...(olursa itibar pointimi isterim)
    Bugün alıcılar güçlü. 1.70 e kadar 110.000 lot civari alıcı bakar.citinin mal azaldikca alıcılar sabirsizlanmaya başladı sanırım bir an evvel almak için.bir hareket kokusu var katılıyorum.y.t.d

Sayfa 199/464 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •