Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 589/1014 İlkİlk ... 89489539579587588589590591599639689 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 4,705 - 4,712 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    aptal olmak insanin kendi iradesinde gerceklesmez

cahil olmak ise insanin kendi iradesinde gerceklesir. Elimizdeki cep telefonunda dunyanin en buyuk kutuphanesi ve forumlari ve bilgileri var. Bu devirde cahil kalmak suc olmali.
    Cahillik ve aptallık gibi özellikler biyolojik sosyolojik ve hatta coğrafi bir çok parametreye bağlıdır. Ayrıca bu kavramlar toplumdan topluma görecedir. Yani mutlak bir aptal veya cahil yoktur. Farkli referans noktalari ve gruplar için cahilin bilgili bilgilinin de cahil kabul edilebileceği konumlar oluşabilir. O nedenle bir insan o an bulunulan konuma yani referansa göre aptal ve cahil bir karakter ciziyorsa bu onun iradesiyle oluşmamıştır. Ayrıca diğer forumdaslarinda belirttiği gibi aptal veya cahil bunun farkında olmadığı için onları suçlamak ve aşağılamak doğru bir davranış olmaz.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2. Zeka kisilerin beyninde degildir.

Sezgilerle, duygularla bir baska enerji boyutundan alinir, kullanilir.

Zeka geriliği genetik değilse ben herkesin yaptığı APTALLIĞI cahilliğine bağlarım ve cahillik den kurtulmakta insanın kendi elinde , helede bu çağda, o halde sadece FADIL AKGÜNDÜZ yazıp google `dan arayıp bu çakalın ne boktan bir adam olduğunu görme imkanı varken bunu yapmadan gidip parasını bu pisliğe kaptıran sonrada ahlayıp sızlayanlar için sadece layığın neyse onu yaşarsın derim.

http://www.hurriyet.com.tr/fadil-akg...lledi-29198491
    Fadıl Akgündüz: İmza otomobil fabrikasını birileri engelledi
    SİİRT bağımsız milletvekili adayı Fadıl Akgündüz, İbrahim Hakkı Hazretleri`nin 6, İsmail Fakirullah Hazretleri`nin ise 8`inci kuşak torunu olduğunu belirterek,

Ne kadar önemli bir husus sırf bu altı çizilen hususa bakar ben bu adama güvenir tüm servetimi gözüm kapalı verirdim.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku

Ne kadar önemli bir husus sırf bu altı çizilen hususa bakar ben bu adama güvenir tüm servetimi gözüm kapalı verirdim.
    Ne serveti, ahali bu hususlara dötünü veriyor!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ne o?

Döt bankası mı kuruldu?

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Cahillik ve aptallık gibi özellikler biyolojik sosyolojik ve hatta coğrafi bir çok parametreye bağlıdır. Ayrıca bu kavramlar toplumdan topluma görecedir. Yani mutlak bir aptal veya cahil yoktur. Farkli referans noktalari ve gruplar için cahilin bilgili bilgilinin de cahil kabul edilebileceği konumlar oluşabilir. O nedenle bir insan o an bulunulan konuma yani referansa göre aptal ve cahil bir karakter ciziyorsa bu onun iradesiyle oluşmamıştır. Ayrıca diğer forumdaslarinda belirttiği gibi aptal veya cahil bunun farkında olmadığı için onları suçlamak ve aşağılamak doğru bir davranış olmaz.
    son cumleye katilmiyorum

Teknoloji gelisiyor insanlar toplumlar degisiyor eger kisi bazi gelismeleri -sebep ne olursa olsun ama cogunlukla dindir bu - BILE BILE takip etmeyip geride kaliyorsa yani bile bile cahil kaliyorsa kusura bakmayin asagilanmayi da hakeder. Zaten asagilamaya gerek yok kapitalizmde olur silinir gider. Ama olan ona bagli olan kisilere olur ve onun bakmakla yukumlu oldugu kisilerde mahvolur.

Bu yasima kadar cok gordum bunlardan

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Doğru söze ne denir örnekler sayılmayacak kadar çok....

Sayfa 589/1014 İlkİlk ... 89489539579587588589590591599639689 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •