31 31 31 ceza yokmu arkadaşlar
31 31 31 ceza yokmu arkadaşlar
Baskıya başladı
spek amca el atmadıkça gidemeyiz
2.77 i gör 2.68 e düş
Grev-bilanço - spk - vuran vurana . Com
Adamların çalıştırdığı resmiyete görünen 192 işci,2016 da işten çıkartmalar olmuş..
Çelik-İş sendikası yerinde olsam hakkımı alana kadar direnirim..
Fabrika patronu işçinin alın terini verecek ki kazancı helal ve bereketli olsun..
Patronların payları hissesi yanında bizim 5-10 bin lotun esamesi okunmaz..
Üç vardiya çalışan fabrika da alınan kararlar samimiyse orta yol bulunacaktır..
Karşısındakini aptal sanan , en büyük aptaldır..
Bu şirket samimiyetten çok uzak malesef , şeniz günal turgan özbal yatırım finans uzm telofonla görüşmemizde bana özetle bi yatırımcı tercihini neye göre yapar sorusunu yöneltti , benim ona nasıl bir şirket sinizki birleşmeyi beceremediniz amacınız ne dedikten sonra , yani özbalın bilonçosu kötü bu şirketin hissesini niye aldın demek istedi benim anladığım , sonrasındada ben bırakalımda atmı koşturun dedim ve soru cvp halinde devam ettik sağolsun azından bişey kaçırmadı ytd dir
O yatırımcı işleri ile ilgilenen hanıma sizde ;Sizin bir sürü fırıldağı bu kadar maharetle nasıl çevirdiğinizi hayretle izliyoruz deseydin keşke..
Karşısındakini aptal sanan , en büyük aptaldır..
Aramadan önce aklımda neler vardı yarısını söyleyemedim şu kesin iyi kıvırıyo bizaman sonra az daha siz haklısınız diyecektim uzman kardeşim laf cambazı bayan , Allahım mübarek cuma hürmetine kimseyi bunaltmasın darda bırakmısın hayırlısıyla bu iş olsun artıkda rahat uyuyalım AMİN . Evden çıkarken sokakta ayaklarıma bakıyorum ters mi giydim acaba diye beni çok bunalttı bunlar .
Yer İmleri