Sayfa 127/1001 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Tfx, kullanmanızı oneririm

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Ya bence adamın bir bildiği vardır ben en azından bunlardan daha iyi biliyordur diye düşünüyorum.
    Adam zamanında uyarmış hem de 1 sene önceden. Herkes meczup dedi alay etti. Sonunda kazanan o oldu. Açık açık ta söylemiş . Can yakarım demiş. Bakalım ne zaman can yakmaya başlayacak.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2 yıllıklarda benim için ilk hedef %14 oraya kadar çok fazla düşmez gibime geliyor biraz aşağı yukarı gelir gider sonra vınnn.... Ha! %14 üzeri var mı ? Valla ben o kadar derin düşünmedim varsa ! boku yedik demektir vesselam.

4.  Alıntı Originally Posted by Omerva Yazıyı Oku
    Tfx, kullanmanızı oneririm

yanlız türkiye finansın tfx. malum ortodox bir banka değil. doğruya doğru eğriye eğribiz de çevir kazı yanmasın yok. dolarların tamamı dikkat edin tamamı gitti çoğu değil. ben de tfx kullanıyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    2 yıllıklarda benim için ilk hedef %14 oraya kadar çok fazla düşmez gibime geliyor biraz aşağı yukarı gelir gider sonra vınnn.... Ha! %14 üzeri var mı ? Valla ben o kadar derin düşünmedim varsa ! boku yedik demektir vesselam.
    %14 'ün üzeri var, fırtınada ağaçlar nasıl çatırdar bilir misin işte öyle.........
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by Omerva Yazıyı Oku
    o değilde yine veremedim 86 dan ne güzel 84 denn yerin koyardik

Bence çok fazla dert etmeyin verip de alamamak durum da olabilir acizane görüşümdür.

7. dxy düşüşe geçti. buna da dikkat. dolar bu düşer de çıkar da.

Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    yanlız türkiye finansın tfx. malum ortodox bir banka değil. doğruya doğru eğriye eğribiz de çevir kazı yanmasın yok. dolarların tamamı dikkat edin tamamı gitti çoğu değil. ben de tfx kullanıyorum.
    erken satmissiniz o hatayi ben de yaptim daha once 4.30 gorecek bu dolar hatta 4.40 , satan trenin yukunu hafifletir sadece..ytd

Sayfa 127/1001 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •