Sayfa 42/233 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon
Arama sonucu : 1861 madde; 329 - 336 arası.

Konu: UFUK Ufuk Yatırım Yönetim Ve Gayrimenkul A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by JOHN GALT Yazıyı Oku
    Borsa gündem linki aşağıda. Borsa kulislerinde şaşkınlık yaratıyormuş yükseliş,

kuş uçmaz kervan geçmez hisse **ufuk** diyoruz öyle hisse mi var diyorlar, hangi kulismiş acaba merak ettim.

http://www.borsagundem.com/haber/yak...kseldi/1245011
    Tüm borsa kulislerinin konuştuğu yükselişe yıllık olçekte bakalım. Hisse %93 oranında erirken bu kulisler neden konuşmadı acaba.

2. Hatırı sayılır işlem olmadığı için pasta atmıyorum arkadaşlar. Yapı kredi ve Yatfin gördüğü her kademede satma gayretinde, ve onu karşılayan kesim.

gün sonu açığa satış fiyatı ile toplam lot bilgisi bist sayfasından alınıyor güniçi kapatanlar da bu toplam içinde mi ?bilginiz var mı asuzu için sordum 400K küsür ama

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

4.  Alıntı Originally Posted by mavideniz000 Yazıyı Oku
    gün sonu açığa satış fiyatı ile toplam lot bilgisi bist sayfasından alınıyor güniçi kapatanlar da bu toplam içinde mi ?bilginiz var mı asuzu için sordum 400K küsür ama

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Soru banaysa bugüne kadar hiç açık yöntemini denemedim, etik bulmuyorum. Ufuk da zaten açığa satış grubu itibariyle yok.

5.  Alıntı Originally Posted by JOHN GALT Yazıyı Oku
    Tüm borsa kulislerinin konuştuğu yükselişe yıllık olçekte bakalım. Hisse %93 oranında erirken bu kulisler neden konuşmadı acaba.

en alt beyaz çizgiyi sormuş arkadaşlar o seviye 3,25 denk gelmekte.
    Ortadaki beyaz değeri 10,60 TL.
    Endeks oranlı zirve 22 TL.
    Dip: 1,32

6. Tatsız, tuzsuz 3 gün yaşattı.

7. KerevitaÈ™'ın genel kurulunu bekliyoruz galiba.o zamana kadar böyle gideriz gibime geliyor.

8. Hissede aktıf kurumların ayak izini araştırken, ilginç bir deyay çıktı.

Eylül ve Ekim döneminde aynı ekip Ülker grubundaki GOZDE hissesinde de kayda değer poz. açmışlar.

Neler olacağını hala kestirebilmiş değilim.

Bir bilen var mı ?

Sayfa 42/233 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •