Sayfa 206/790 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306706 ... SonSon
Arama sonucu : 6319 madde; 1,641 - 1,648 arası.

Konu: BIZIM - Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

1. Unluye ve Bizim gidaya mail attim bugun...bana inadina yapmistir...duserkende herkesten once duser amk

2. Perşembe takası.

3.  Alıntı Originally Posted by kerrake Yazıyı Oku

Perşembe takası.
    Durumla ilgili bir yorumun var mı kerrake?

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by zaphyros Yazıyı Oku
    Durumla ilgili bir yorumun var mı kerrake?

Böyle cibiliyetsiz kâğıtlar için yorum zor. Sadece Cıtı alışına dikkat çekmek istedim. Bilmem kaçlardan buralara gelmiş bir kâğıdın böyle bir günde bile kırmızı kapatması olsa olsa "ölü takidi yapmak"tır gibime geliyor. "Ümit kestirme" süreci devam ediyor, bu hissi vermek için de her şeyi deniyor sanırım. Eskiler daha iyi bilir tabii. Düşüncemi ifade ettim.

5. Özellikle bizim, adel ve alctlde çok fena bir baskı hissedyorum sanki endeks biraz yataya baglasa bunlar bi kedi sıçrayışı yapacak gibime geliyor benim de...

6. peki kerrake kızılatın dediği gibi bir durum var mı gecmiş kayıtları gorebiliyorsan bakar mısın... Ünlünün hisse miktarı virmanlar nedeni ile dusuyor mu? Bunu yorumlayabiliyormusun o tablolardan...

7.  Alıntı Originally Posted by Grando Yazıyı Oku
    peki kerrake kızılatın dediği gibi bir durum var mı gecmiş kayıtları gorebiliyorsan bakar mısın... Ünlünün hisse miktarı virmanlar nedeni ile dusuyor mu? Bunu yorumlayabiliyormusun o tablolardan...
    Sayın Grando, Ünlü'nün serüvenini sayfa 168'de verdim. Son zamanlarda Ünlü, dışarıdan seyrediyor. Yüzde 31,10'la çakılı gibi. Nadiren sahaya inip biraz alıyor. Virman falan yok. Lotlarda azalma da fazlalaşma da olmuyor. Bu yönüyle bu kâğıdın benzeri yok. Yani halka açık kısmın en büyük kısmını elinde tutan kurum, ne alıyor ne satıyor. Doldur boşalt daha çok Deniz üzerinden yapılıyor. Cıtı lotlarını yüzde 1 gibi artırmış durumda son zamanlarda. tabii kimin eli kimin cebinde belli olmaz. fakat Ünlü'ye veya Ünlü'den bir virman gözükmüyor rakamlara göre.

8. Tesekkurler Sayın Kerrake...

Sayfa 206/790 İlkİlk ... 106156196204205206207208216256306706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •