Alıntı Originally Posted by bykara Yazıyı Oku
Hocam milleti tutun tutun diyerek etkileyen ve satışı durdurmaya calisan gruplar var. 2.70 lerden maliyetler var bu kagitta. Stop hic konusan suana kadar olmadi desek yeri. Nadiren stop yapanlar oldu. Bu hissede mal cikiliyor. Uzun süredir diyorum. Arsa beklentisi konusuna gelince beklenti yatirimci nezdinde devam edebilir ama ben arsa konusunda da bir puruz oldugunu dusunmuyor degilim. %30 civari deger kaybindan soz ediyoruz. Belkide gercek fiyati buralardir diye bakmak gerek insallah yaniltir mipaz da mahcup olan ben olurum.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam ben de dayanabilen dayansın diyorum. Ben hiç satmadım mı? Tabiki sıkıştığım zamanlarda azar azar sattım. Bu kağıt 4-5'lerden 0,50'lere indi. Buradan 3,20'leri gördü. Tabi kimseyi etkilemek istemem. İsteyen satsın istemeyen tutsun. Ama kağıdı bu süreçte yüksek maliyetlenen ky'ler var. Ben sadece onların morallerini yüksek tutmaya çalışıyorum. Beklentinin bitmediğini söylüyorum. Gücü olan dayanabilen dayansın diyorum. Ama bu benim nacizane görüşüm. Belkide daha da düşecek. YTD