Alıntı Originally Posted by thron Yazıyı Oku
harbiden klinik vakasın mandrake,

refah patlamasıymış daha fazla türk yurtdışına gidiyormuş duyunda avrupalılar köyünden dışarı çıkmıyor sanacak, bunu çok sebebi, var hiçbiri de TR nin başarısı değil (uçaklara yakıt teşviği vs...)

geçen hafta almanyadaydım benimle yaşıt iki gencin yaz tatili planını paylaşıyım istersen.

birisi yeni zellanda ya diğeri ise tanzanya ya gidecekmiş, bil bakalım ne kadar sure; üç hafta kesintisiz

ben son üç senede toplam 3 hafta tatil yapmadım sen yaptın mı?

Reafh dediğin böyle patlar ayrıca avrupa kredi kartı ve kredi kullanımı çok sınırlıdr heryeri amerika sanma...
yine yanlissin

dunyada 196 ulke var kendini 3-4 ulke ile degil dunya ile karsilastir

son 30 seneedir yada 20 senedir rekor rekordur ciddi bir trenddir

efendim bunun sebebi turkiye hukumeti degilmiste ucuz ucak ucuz benzinmis

ee yeni zelandadaki turist sayisinin sebebi yeni zelanda hukumeti mi yoksa ucuz ucak dusuk faiz ucuz benzin degilmi?

bak ben sana hakaret etmiyorum. Diyorumki global ruzgar bu ve TR yi de etkiliyor. Rekor rekordur trend de trend dir. TR de dolar cok ucuz yani gecmise gore alim gucune gore cok ucuzladi bunu ben hissediyorum her gittigimde

petrol butun dunyada ucuz elektronik ucuz alibaba cok ucuz, isteyen internete girip alibabadan yani cinden hemde GUMRUKSUZ mal getiriyor kullaniyor isterse satiyor

3 ay once ABD den iphone getirmeye kalktim burada millet ozelden bana link yollamis "abi TR de bunlar ayni fiyat diye"

sen uyumana devam et. Turkiye fakir degil demiyorum TUrkiye dunya ile cok yaklasti diyorum. Turkiye artik dunyanin bir parcasi. Biraz yurtdisini gez gor mesela Amerikaya gel. Sonra bak nasil gidip istanbul havalimaninda yerdeki mermeri opuyorsun. Ben open cok gordum