Sayfa 9/934 İlkİlk ... 78910111959109509 ... SonSon
Arama sonucu : 7471 madde; 65 - 72 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by Damador Yazıyı Oku
    İnmez diye diye 1,18 leri gördük bu kağıtta
    Trabzon un dibi yoktur... Tavanı da yoktur... Kim derdi ki 30₺ olacak.... Kim derdi ki 1.18₺ olacak...

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Tspor hissesini şu an, kendimce şöyle yorumlamak lazım...borsa bilançolar ile şişiriliyor( ve sadece asıl tutan Thyao kaldı) ama bilançosu bu dönem olmayan ve ligde beklentisi de maalesef kalmayan Tspor bunun düzeltmesini şimdiden yapıyor...sert düşüşler bekliyorum piyasa adına bunda Tspor biraz daha fazla direnecektir...sonrasında haberleri gelmeye yakın toplanacaktır, haberlerin formatı da hissenin direnç noktalarını belirleyecektir...şu an hissede olmayan ama sizlerle gönül bağı olan biri olarak yorumlamak istedim...saygılarımla

4.  Alıntı Originally Posted by emre faiz61 Yazıyı Oku
    im kaç lot alırsa ,anında 2 misli satış yazıyor ,alımlar da bir süre sonra kesiliyor ..Böyle bir baskı hiç bir hissede yoktur
    Tebrikler aynen, 300₺ ile kademe kaldırıp, alttan tüm malı veriyor. Kısada daha düşecek gibi. YTD

Ersun Yanal ben fenerbahçeliyim
    Zararın neresinden dönersen kar...
    Bu adamı hangi güç Trabzonspora getirdi.ciddi ciddi sorgulanmalı.

SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazılarımın tamamı ( SPK ) Sermaye Piyasasi Kanunu ; md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamin da Yatirim Danismanligi icerisin de degerlendirilemez , Yatirim tavsiyesi icermez ve yatırım niteliği taşımadıgin dan dolayi , Yatirim Tavsiyesi Degildir

6.  Alıntı Originally Posted by Lionking Yazıyı Oku
    Ersun Yanal ben fenerbahçeliyim
    Zararın neresinden dönersen kar...
    Bu adamı hangi güç Trabzonspora getirdi.ciddi ciddi sorgulanmalı.

kişiliksiz herif, fenere yalamalık yapıyor. 2.44 ü kurması kötü oldu nerede durur bu, fikri olan var mı

2 42 kapanış yıllık en düşük seviyesinde.
    Endeks 110500 kırılırsa düşünmek bile istemiyorum.

Yazılarımın tamamı ( SPK ) Sermaye Piyasasi Kanunu ; md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamin da Yatirim Danismanligi icerisin de degerlendirilemez , Yatirim tavsiyesi icermez ve yatırım niteliği taşımadıgin dan dolayi , Yatirim Tavsiyesi Degildir

8. Adam on gün önce dedi 2,40 dolardan al haberi dollars ı dinle yolda kalma
    2,20 i de söyledi haberimiz olsun

Sayfa 9/934 İlkİlk ... 78910111959109509 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •