Sayfa 244/1001 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 1,945 - 1,952 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    doları bir nedenle baskılıyorlar
    bi haber bekleniyor gibi
    doalrı tutarak borsada ki kazları kaçırmamaya çalışıyorlar
    bi anda patlayabilir.
    .. "1000ali, bos durma" diye haber gitmistir belki. hic ses yok. tutar bir açıklama yapar. şunla görüştüm, boyle görüştüm. ehonomi eyyie gidiyee elhamdullillah.!. borsa ziplar, dolar düşer de aliriz insallah. dun sabahki seveye de hayal oldu. kaçırdık

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    doları bir nedenle baskılıyorlar
    bi haber bekleniyor gibi
    doalrı tutarak borsada ki kazları kaçırmamaya çalışıyorlar
    bi anda patlayabilir.
    Evet sanırım böyle bir durum var , buda çok iğreti edici bir durum.

3.  Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    .. "1000ali, bos durma" diye haber gitmistir belki. hic ses yok. tutar bir açıklama yapar. şunla görüştüm, boyle görüştüm. ehonomi eyyie gidiyee elhamdullillah.!. borsa ziplar, dolar düşer de aliriz insallah. dun sabahki seveye de hayal oldu. kaçırdık
    dolar 5 lira olsa bile suçlu yine Kılıçdaroğlu, ey Kılıçdaroğluuuuuuuuuu
    ehonomi eyyie gidiyee elhamdullillah.!

4.  Alıntı Originally Posted by banucann Yazıyı Oku
    Fakiri düşkünü kapıdan boş çevirmek olmaz , çıkar bir çorba parası.

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Yaw bu Euro neden bavul gibi düşmüyor da..yavaş yavaş düşüyor..

Şaka bir yana bir takım zorlanmalar olsada bu aylarda Trump vergi yasasını istenilen şekilde geçirebilirse!!!..Euro daha aşağılara yelken açar, EM'lerde yandım Allah çekebilir..

Malum vergi yasası fiscal tedbirlerin bir parçası..böyle bir durumda büyüme artacak, enflasyon artacak ve FED şakur şukur faiz arttıracak beklentisi oluşabilir..

Birde tabiki bir kaç trilyon doların memleket hasreti gidermesi söz konusu olacak..onlar memleket hasreti gidermeye kalkarsa, işin doğrusu dışarıdakilerin bir kısmı da özlem gidermekte geç kalmayabilir..

Not: sadece ihtimaldir..izleyelim bakalım..YTD..
    Trump'ın vergi yasası doların değeri açısından bayağı bir dalgalanma yaratacak gibi..

Dolar ABD'de kurumlar vergisi indiriminin gecikebileceği endişesi ile G-10 ülkelerinin paralarının tümü karşısınde değer kaybetti.

Dolar Asya seansının başında, Washington Post'ta, Senato'da Cumhuriyetçi liderlerin vergi indirimlerini bir yıl geciktirmeyi ve aynı zamanda eyalet ve yerel vergilere uygulanacak indirimlerin iptalini de düşündüklerine ilişkin çıkan bir haberin ardından değer kaybetti. Asya'da bir Döviz traderı, Tokyo'daki kaldıraçlı hesapların, yen karşısında dolar satışına geçen ilk grup olduğunu kaydeti.

Tokyo'da Shinkin Asset Management Co. kıdemli fon yöneticisi Jun Kato, "ABD'de vergi indirimlerine yönelik haberler basit ve kolay değil ve müzakereelerin detaylarının ortaya çıkmasıyla birlikte, dolar fiyatlarında dalgalanmalar ve hareketlenmeler olabilir," dedi ve "Dolar hafif bir aşağı düzeltmeye hazırlanıyor görünüyor" şeklinde görüş bildirdi.

bir halt olacağı yok.

bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    3.89 a çarpıp çarpıp geri geliyor diye tamamını realize oldum , 2 gün bi ara verip cuma/pazartesi uygun bi yerden tekrar gireceğim..çıkamıyorsa düşer mantığı galip geldi bünyede, 7/8 kuruşluk bi marj için tekrar girebilirim..ytd
    Ben de satınca böyle bir şeyler oluyor...

Sayfa 244/1001 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •