Sayfa 220/580 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320 ... SonSon
Arama sonucu : 4634 madde; 1,753 - 1,760 arası.

Konu: YATAS - Yataş

Alıntı Originally Posted by effect Yazıyı Oku
    neyi gidiyo be adamlar al tavsiyesi verdiğinde bilki satıp çıkmalısın
    ben de garanti yatırımın tavsiyelerine ihtiyatla yaklaşırım aslında. ama yataş için önceki verdikleri hedef seviyesi olan 24,30 u verdiklerinde hisse 20 civarında idi. yani önceki tavsiyeleri tutmuş idi. bunun da tutma ihtimali var mı? bence neden olmasın. sonuçta büyüyen ve büyümeye devam edecek gözüken bir firma yataş. garantinin taviseyelerine karşı hala ihtiyatlı taraftayım. bir de işyatırımın önerisini görmek lazım.

2. romeo müsait olduğunda alan satan alabilir miyiz, şimdiden çok teşekkürler

F3311 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. YAVAŞŞŞ YAVAŞŞŞŞ YATAŞŞŞŞŞŞŞ

amazondan borsa kitapları getirtmiştim. ordada aynen iyi bilanço ile desteklenmiş kağıtlar aşırı yükseldiğinde kimse tepeden almak istemez korkar ama bu hisseler herzaman yeni tepelere gider diyordu.bu sebeble bir cok yatırımcı internet balonunda Microsoft dell yahoo apple gibi firmaları kacirdilar diye yazıyordu.Bu tür hisselerde kar ivmelenmesinin azaldığını hissettiği an yatırımcılar kaçarmış.

başlığı 18 kişinin izlemesi sanırım bu olayı açıklıyor.

6. Yataş in en sevdigim tarafi forumdaki sessizlikti. oyle karalayan tiplerde yoktu veriler paylaşılır gecilirdi. ortamin ayni sekilde devam etmesi dilegiyle tum ortaklara hayırlı kazanclar diliyorum. Bir sonraki bilancoda gorusmek uzere...

Alıntı Originally Posted by bidbas Yazıyı Oku
    Yataş in en sevdigim tarafi forumdaki sessizlikti. oyle karalayan tiplerde yoktu veriler paylaşılır gecilirdi. ortamin ayni sekilde devam etmesi dilegiyle tum ortaklara hayırlı kazanclar diliyorum. Bir sonraki bilancoda gorusmek uzere...
    güzel temennileriniz için teşekkürler

epeydir gündemde olmayan hisse geri alım programı vardı.
    sanırım hala o hisseler şirket kasasında durmakta.
    yıl sonuna kadar durmaya devam ederse, yıl sonu bilançosunda, onun için kardan karşılık ayrılması gerekecek.

Sayfa 220/580 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •