Sayfa 588/682 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 4,697 - 4,704 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

Slm
    Kader kardeşleri
    İlk hedefimiz herkes zarardan kurtulsun.
    İkinci hedefimiz imkb 30 50 100 hisselerinden 1 kaç kuruş olsun para kazanmak olsun.bunun için içinde spek olmayan beklentisi olan hisselere girmek tek yapmamiz gereken bu.biliyorsunuz ortada araba yok bu hikaye ile birileri çok güzel para kazandı birileri de çok büyük zarar etti.neyse biz burada beklediğimiz için en azından onlardan zarar etmedik.tahta yapıcı mutlaka buraya göz atiyordur.ortak hareket edebilirsek herkes zararsız ziyansiz cikariz buradan.ve yeni ufuklara yol alabiliriz.yol haritam budur.ha diyeceksiniz ki ya hisse sattigimin üzerine giderse beklemeyeyim mi sunu unutmayinki herkesin cani yanmış o arkadaşlar için daha yüksekten almış insanlar icin bunu denemek hicbirimize bir şey kaybettirmez.
    Saygiyla
    Ytd

2. Ben kimseye nispet oldun diye veya ne kadar kar zarar ediyorum göstermek için yazmadım yazıları, sadece hissede doğru zamanda pozisyon alınca galibin hisselerinden de kazanabiliyor insan hemde gayet iyi kazandırıyor.

Ben bu hisseyi almaya 3,10 da iken başladim, al sat yaparak maliyeti çektim aşağı, düştü 2,80 den aldım, sonra 2,50 lere indi ordan trade ile 2,60 lara indirdim, bir mudd et kağıt 2,30lara indi ,ordanda al satla indik maliyet 2,40 lara, en son 1,90 lara kadar almadım ,vede ordan aldım maliyeti 2,10 lere indirdim, daha sonra hisse 1,70 lere ortalama demir atti bir miktar ordanda alarak beş veya altı defa on kademe yükselip düştüğü de sürekli alıp sattım ve maliyetim şu an 1,85 lerde ...

Şimdi egerki hisseyi takip etmeseydim maliyet 3 lerde kalacaktı.takip ve trade ile maliyeti düşürdüm, bunu da ornek olsun diye paylaşıyorum, yoksa amacım kimseyi gazlamak falan değil, isteyene portföyümu çekip özelden ararim, maliyetimde orda görünüyor.Ytd

3. Maliyet eger 185 se sapka cikarir elini operim senin ha 310 dan 1 lot aldiysan 170 den 100 lot aldiysan o ayri mesele

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by TeKSEN Yazıyı Oku
    Maliyet eger 185 se sapka cikarir elini operim senin ha 310 dan 1 lot aldiysan 170 den 100 lot aldiysan o ayri mesele

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    neyse kimseye al alma sat satma dememiz gibi bir şey söz konusu değil.alan satan trade edebilen herkese ne mutlu.sözüm onlara değil.trade edeceğim derken tahtada kalmayın o yeter bize.ayrıca kazanabile ne helal olsun.boyle bir tahtada kazanana 10 defa helal.benim derdim elinde yuksek maliyetli olan arkadaşlar ümidimiz ilk aşamada bedellinin onaylanip bir önce elimizdeki hissenin yarısını bölünmeden 1 gün önce satıp tekrar yarısını almak.maliyet düşürmek.hele hele elinde çok yuksek hisse olup bedelliden korkan arkadaşları rahatlatmak.bu yöntemle AYRİCA PARA BULMA DERDİNİZ OLMAYACAKKKKK. biraz insaflı olursa tahta sahibi zaten zarardan kurtulanda arkasını bakmadan kaçacaktır.zarardan bir kurtulsak bilancosu iyi gelecek gelmiş.geleceği parlak nice hisseler göz kirpiyor.biz burada takılıp kaldik o ayrı.yine kurtulamazsak 2 inci senaryomuz devreye alırız dostlar.ytd

Hayırlı cumalar dostlar.

6. Selamun aleykum arkadaslar
    Ben daha once bedelliye katilmadim elimde 15000 lotum var 1.75 maliyet ile
    Kimi arkadas bedellinin onaylanmasi avantaj derken kimisi dezavantaj demis
    Bedelli sayet onaylanirsa 15000 tl ayirmam gerektigini biliyorum fakat hisse senedinin kac liraya dusecegini nasil hesaplayabilirim? Farz ediyorum 1.70 lerden bedelli onaylandi ben 1 tl verip 1.70 degerinde ki hisseyi mi almis oluyorum ve yeni hissenin degeri 1.00 tl ye mi dusuyor?
    Aslinda bu konuyu yatirim uzmanima sordum lakin cok detayli konusmak istemediler galip ozturk un hissesi diye.
    Cevaplayan arkadaslar olursa sevinirim
    Selametle...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Mynameiskhan Yazıyı Oku
    Selamun aleykum arkadaslar
    Ben daha once bedelliye katilmadim elimde 15000 lotum var 1.75 maliyet ile
    Kimi arkadas bedellinin onaylanmasi avantaj derken kimisi dezavantaj demis
    Bedelli sayet onaylanirsa 15000 tl ayirmam gerektigini biliyorum fakat hisse senedinin kac liraya dusecegini nasil hesaplayabilirim? Farz ediyorum 1.70 lerden bedelli onaylandi ben 1 tl verip 1.70 degerinde ki hisseyi mi almis oluyorum ve yeni hissenin degeri 1.00 tl ye mi dusuyor?
    Aslinda bu konuyu yatirim uzmanima sordum lakin cok detayli konusmak istemediler galip ozturk un hissesi diye.
    Cevaplayan arkadaslar olursa sevinirim
    Selametle...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    1700 den bölündeyse 1700+1000=2700

2700÷2=1,350

Egerki 1,700 de iken Bölündüğünde yeni fiyatı 1,350 tl olacak. Senin elinde 15000 lotun olacak 30 bin lot, bunun için ekstra 15 bin lira yatırmak şartıyla.

8. Ben hissenin bu fiyatlardan bölüneceğini hic düşünmüyorum , 6 ay oldu başvurali spk onaylamadı, daha önce bu kadar uzun sure onaylanmayan başka hisse var mi bilmiyorum, bu hisse hakkında çok şikayet var her yere, ayrıca kardeşi avgyo ile kıyaslamak gerekirse bu hisse fiyatı 4 tl yaklaşık olmasi lazim, o fiyatlara gelmeden de en azından 3 tl lere gelmden onaylanması çok zor, bu hisseyi çok aşağıda tutuyorlar nedeni ne anlayamadım, mal toplamak sa patronun amacı pek boyle toplayamaz, bir başka yöntem de egerki toplamak istiyorsan yukarı süreceksin bir çok kişi eminimki 2 ile 2,50 arası satacaktır, ancak bu yöntemle toplayabilir . Bunlar benim düşüncem ,bakalim napacak ağa,

Aslında mal toplamak için en uygun gün bugün 2lere doğru sürse kağıdı birçok kişi satacaktır eminim, tavana kütlede su anda en az 10 milyon lot toplar 2 altında ,

Sayfa 588/682 İlkİlk ... 88488538578586587588589590598638 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •