Bu kadar.mali bu tahtada veremez ki..tahtaya ilgi cekmesi lazim sert hareketler yapmasi gerekmezmi.. 97-99 arasinda kendi aliyo kendi veriyor
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kadar.mali bu tahtada veremez ki..tahtaya ilgi cekmesi lazim sert hareketler yapmasi gerekmezmi.. 97-99 arasinda kendi aliyo kendi veriyor
0.97 alış yazdim. O bugun banko gelirde. Esas 0.96 alıci olacam. Verirlerse 0.95 e gelir.
yahu gardaşım gidin girdisi çıktısı ne idüğü belli şirket hissesi bakın bre...herkes kendi bildiğini yapar ammaaa konu şemsiyeye geldimi bu giripde açılan şemsiyelerdenbunu bil sadece.yurdum insanı acı çekmeyi sever gerçi
![]()
Ayni muhanbetler 8 ay once eukyoda..donuyodu..80 kurustu hisse...korktuk sattik.hemde 100 bin lot vardi...noldu kagit 2.tl ustunu gordu..hadi o kadar beklemedik diyelim en kotu 1,50 den verirdik..euyo hemuz bir haketet yapmadi..ayrica iyi kotu kar.aciklamis..sirket..neyinden korkcaz burda.acilcak bi semsiye goremiyorum.ben..en fazla 96 gorup geri doner
97 ye bnde yazdim birsz daha bklm gelcekmi
ooo çok iyi kelepir fiyata alıyorsunuz madenleriaslında paha biçilmez bu 3 silahşöre...hepsindende eliniz daldırın alın az az almayın
![]()
Sen ne diyon ya, mal var mi elinde de konuşuyorsun?
HTC One X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben aliyorum param oldukcada 1 tl altindaki fiyatlardan almaya devam edicem.
Yer İmleri