Sayfa 99/761 İlkİlk ... 4989979899100101109149199599 ... SonSon
Arama sonucu : 6088 madde; 785 - 792 arası.

Konu: DERIM - Derimod

1. uzun yıllardır bu hissedeyim eger ben istanbulda oturuyor olsaydım bu hissenin neden 20 senedir yatırımcısına kazandırmadıgını yüzlerine baaka baka özellikle hissedarların yüzene söylerdim. icinizde hicmi istanbullu yok senelerdir bir kuruş temettü yok kar yok o yok bu yok savcılıga şikayet dahil her merciye gidecegim bazı angutlar var bedelli sermaya lafını agızlarına dolandırıyorlar o zaman icerideki paralarımız ne olacak bedelli lafını diline dolandıranları hatta yazanları üste yazan gibi şerefli olun şe,,,,,,,,,lik yapma canak tutma paran coksa hisse al pislik yapma ytd,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
     Alıntı Originally Posted by mehmet4335 Yazıyı Oku
    uzun yıllardır bu hissedeyim eger ben istanbulda oturuyor olsaydım bu hissenin neden 20 senedir yatırımcısına kazandırmadıgını yüzlerine baaka baka özellikle hissedarların yüzene söylerdim. icinizde hicmi istanbullu yok senelerdir bir kuruş temettü yok kar yok o yok bu yok savcılıga şikayet dahil her merciye gidecegim bazı angutlar var bedelli sermaya lafını agızlarına dolandırıyorlar o zaman icerideki paralarımız ne olacak bedelli lafını diline dolandıranları hatta yazanları üste yazan gibi şerefli olun şe,,,,,,,,,lik yapma canak tutma paran coksa hisse al pislik yapma ytd,
    bu yazdığınız bana galiba.

3.  Alıntı Originally Posted by bahmet Yazıyı Oku
    bu arada haber paylaşılmamış.. 8 aralıkta olağanüstü genel kurul toplantısı var.. kayıtlı sermaye tavanının yükseltilmesi için.. ya bedelli veya birleşme gelecek gibi duruyor.. veya (tam emin değilim) süre sona ermeden formalitesini yerine getiriyorlar..
    serkan gok ilk defa duydum ben bunun teknik hareketine bakıyorum...bedelli yapması ne kadar dogru olur yaparsa kucuk yatırımcının parasını gasp etmek demektir ...5.4 milyon sermayesi var gecmis yıllar karı kar yedekleri vs gibi hesaplardaki paraya bakıyorsun 40 milyon tl gibi dev bir rakam..%700 bedelsiz potansiyeli
    Kɑbul edilen bir yɑnlışlık, kɑzɑnılmış bir zɑferdir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
    peki bedelli ihtimali yok diyelim de şerefimizi kurtaralım bari.. hem angutluktan da kurtulmuş olurum. 3 tane seçenek yazdım. bedelliyi siz elediniz. geriye kalıyor iki tane. hangisi olduğunu söyleyin de bilelim. madem her birşeyi iyi biliyorsunuz. ********ler de nasiplensin. ben oturduğum evi satıp derimod aldım. ve şu an kirada oturuyorum. biraz saygılı olun.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
     Alıntı Originally Posted by luikang Yazıyı Oku
    serkan gok ilk defa duydum ben bunun teknik hareketine bakıyorum...bedelli yapması ne kadar dogru olur yaparsa kucuk yatırımcının parasını gasp etmek demektir ...5.4 milyon sermayesi var gecmis yıllar karı kar yedekleri vs gibi hesaplardaki paraya bakıyorsun 40 milyon tl gibi dev bir rakam..%700 bedelsiz potansiyeli
    arkadaşım bakın bedelli yapacak demedim. olağanüstü toplantı var. kayıtlı sermaye tavanı artırılacak. seçenekleri yazdım. ve sanırım hata ettim. %700 bedelsiz potansiyelini hepimiz biliyoruz. ama herşey toz pembe değil. tüm ihtimalleri konuşup tartışmak varken kötü niyetli angut ve ******** oluyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
    eğer ********lik yapan arıyorsanız gidin http://finans.mynet.com/borsa/hisseler/derim-derimod/ adresindeki son 3 yoruma bakın.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
    madem bu kadar öfkelisiniz. ne dedim. gelin genel kurula hem tanışırız hem yönetime sorarız. ne yapmak istiyorlar. planları ne. gelip burada bana çok kötü hakaret edeceğinize.

8.  Alıntı Originally Posted by bahmet Yazıyı Oku
    eğer ********lik yapan arıyorsanız gidin http://finans.mynet.com/borsa/hisseler/derim-derimod/ adresindeki son 3 yoruma bakın.
    Yorumları okudum. Çakallık yapmaya çalışıyorlar bence. Zaten hisse sahipli kim malını kaptırmak isterki. 7 ye çekerse bayağı mal toplarım salsında görelim 😊

LG-M250 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 99/761 İlkİlk ... 4989979899100101109149199599 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •