Artan

21,78 10 14:33
15,62 10 14:33
283,25 10 13:55
52,75 9.99 14:33
43,18 9.98 14:32
Artan Hisseler

Azalan

70,50 -9.96 14:32
101,40 -9.95 14:33
8,53 -9.93 14:33
1,87 -9.66 14:33
269,00 -8.19 13:55
Azalan Hisseler

İşlem

6.406.964.700,58 14:33
5.937.351.622,88 14:33
5.185.780.505,50 14:33
3.669.542.449,60 14:33
3.294.513.130,14 14:33
Tüm Hisseler
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
Arama sonucu : 34 madde; 17 - 24 arası.

Konu: S&P Yon Analizleri - Dengeleyici

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. S&P son gonderimdeki degree ulasinca bir update gecmek istedim. Yarin muhtemelen 265 seviyesine kadar bir hareket beklemekteyim. Ardindan ise tekrar 2 gunluk satis ile 261 seviyesine son bir geri cekilme ve oradan yeni zirveye Santa Claus rallisi baslayabilir. Bu son geri cekilme olmadan devam etme olasiligi da mevcut geri cekilme sadece yeni zirveye birkac gun oteleyecektir diye dusunuyorum. Sitemizde 26 Ekim tarihinden itibaren anlik paylastigimiz S&P ve Nasdaq yon tradeleri tek bir yanlis trade e girmeden 20.72% getiri seviyesine ulasti. Detayli paylasimlarimiza;
    http://pattern-based-trading.com/201...-market-close/
    ve
    pattern-based-trading.com/
    dan ulasabilirsiniz

2. Yukarida yazmis olduklarim 1-2 gun gecikmeli olarak gerceklesti. Bu noktada beklentim onumuzdeki iki gun 261.7 seviyesine kadar bir geri cekilme olacaktir. Fakat bu noktada tutunmasi cok onemli asagi sarklamasi durumunda goruntu negative yonde degisir fakat, 261.7 uzerinde kalmasi durumunda wedging triangle olarak yukari yonde devam ederek 2018'e kadar 2700 seviyesi gorulebilir. Bu hafta basi ilk 2 gun bu nedenle kritik digebiliriz.

Bu haftaki tum senaryolar dahilindeki stratejimizi anlatan detayli degerlendirmemize sitemizden ulasabilirsiniz
    http://pattern-based-trading.com/

.

Çık, çık da nereye kadar ?

.

4. @0101 ilk etapta kanal desteginin uzerine fakat ardindan 7-8% lik bir duzeltmenin gelmesi kacinilmaz gozukuyor.

Dunku yeni zirve trending yeni yila kadar devam edecegini garantiledi diyebiliriz. Bugun icin Fed toplantisina ragmen yatay seyrin cok hafif yukari yonde devam etmesini belirmistik sitemizde tam bekledigimiz sekilde gelisti ve ust bandda kisa vade is icin Triple SPY shortu SPXU ile short pozisyon actik hedef 1 -1.5% (SPY- 0.33-0.5%) muhtemelen yarin planladigimiz noktada short cover olacaktir. S&P yukari gitmeden once son bir (max -1%) kucuk duzeltme yapip ardindan yukari 270 seviyesinie kadar hizlanacaktir diye beklemekteyim. Detayli calismlarimiza http://pattern-based-trading.com/ dan ulasabilirsiniz

5. Bugun kritik bir gundu ve orta vade buraya kadarmis dedirtti. Bugunku max seviye 268.6 uzerine cuma gunku ex-dividend eklenince ulastigimiz nokta 269.95 yaklasik 1 aydir belirmekte oldugum 270 seviyesine ulasinca bugun tum endexle ilgili long tech agirlikli stock pozisyonlarimizi kapayarak SPXU ile SPY short pozisyonu actik. En azindan Ocak 2-3 haftasina kadar devam edecek bir satis dalgasi beklememekteyim.
    Detaylara http://pattern-based-trading.com/ dan ulasabilirsiniz

.

Sn.Hypotetis;

ABD'de vergi indirimleri geliyor.

ABD merkezî hükümeti indirimlerden kaç dolar kaybedecek?

Bu parayı nereden karşılayacak?

Bir bilginiz var mı?

Saygılar.

.

7. Sayin 0101,

Macro ekonomik konulari ben uzmanlara birakmayi tercih ediyorum. Belirttiginiz sekilde butce aciginin etkileri biraz daha sonra yansiyacaktir. muhtemelen 2019 yilinda bozulmalar gorulecektir diye tahmin ediyorum. Her ne kadar kisa vadede ocak sonuna kadar 5-8% civari bir duzeltme bekliyor olsamda ardinda yeni zirvenin gelecegini ve 2019'a kadar bu bull marketin devam edebilicegini dusunuyorum ( bir savas olmaz ise). GDP ve Issizlik oranlari benim icin 2 temel macro kriter ve onlarda bozulma baslamasi temel gosterge olacaktir diyebilirim. Fakat pattern based tranding deki amacimiz 1- daha onceden devam eden trend patternlarini cikartip onlarin zaman ve fiyat oranlariyla iliskilini anlayarak market yonuile ilgili basarili tradeleri yapmak. 2- Data mining yolu ile temel kriterlerin suzgecinden gecirdigimiz hisselerle dusuk risk ile duzenli olarak SPY nin cok uzeirnde bir getiri saglamak ve bunu anlik olarak paylastigimiz tum tradelerimizle nasil yapildigini gostermek. Ozellike teknoloji alaninda buyumeden kaynakli olarak halen cok cazip fiyatta bululan sirkettler mevcut. Ornegin MU, LRCX, INTC, FIT etc. Amacimiz SPY directional tradeler ile portfoyu her durumda koruyarak low PE, high growth, good health, dividend getirisi olan yani kisaca temeli saglam under valued hisselerle guzel bir portfoyu yonetmek. Sorunuzun tam cevabi olmadi kusura bakmayin, bu vesile ile pattern based tradingin amacini da paylasmis oldum

.

Çok teşekkür ediyorum.
    Saygılar.

.

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz