Sayfa 375/964 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 2,993 - 3,000 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

  1. Olay çok basit. Bu şirketin düzeleceğine inanmayan satar gider, inanan bekler. Bir de elinde hisse olmadığını söyleyip
    Gelipte hem burada hem diğer köyde olmadık küfürler edip, şirketi kötüleyenler var. Onlarıda Allah a havale ediyorum.
    Elinde hisse varsa iyi yaz, kötü yaz, küfür etmeden yaz, çözüm yolu öner. Hisse yoksa bir iki kere yaz ky yi uyar. Her gün gelip te
    hakaret edip milletin ahını alma.

  2. https://www.airlinehaber.com/bora-je...-sorusturmasi/

    diğer köyde paylaşılmış ilginç bir haber.
    Baran korkmaz sbk holding sahibi. bodrum otel meselesini hatırladınız.

  3.  Alıntı Originally Posted by fabrika Yazıyı Oku
    https://www.airlinehaber.com/bora-je...-sorusturmasi/

    diğer köyde paylaşılmış ilginç bir haber.
    Baran korkmaz sbk holding sahibi. bodrum otel meselesini hatırladınız.
    Ozaman kervan eski yönetimi ninde dolaylı yoldan feto ***iyle bağlantısı......

  4.  Alıntı Originally Posted by The imame Yazıyı Oku
    Ozaman kervan eski yönetimi ninde dolaylı yoldan feto ***iyle bağlantısı......
    Acaba fetö bizim şirkete de mi çengel atmıştı. Karışık işler.

  5.  Alıntı Originally Posted by Ensantane Yazıyı Oku
    5 senedir sen bu hisseden birsey ogrenmemissin yeni yonetim yeni yonetim kim bu yeni yonetim sayilganlardan bagimsiz bir yonetim varda biz mi bilmiyoruz bu hisse hangi habere tepki vermis de burut takas internet arel bank vs vs hisse gozaltinda olmadan burut takas internet yasagi olmadigi zaman bile en son kac tl imis ki soylediklerin gerceklecse ne kadar yukselcek hissenin hic bir turlu yukselmesini istemeyen bir yonetim oldugunu hala idrak edememissin burda millete umut pompaliyorsun bence sen kendine bi reset at fabrika ayarlarina dön
    Bazıları sürekli eski yönetim yeni yönetim edebiyatı yapıyor. eski yönetimi hep yeterken yeni yönetime sürekli methiyeler sıralarlar. Bu yeni eski yönetim edebiyatı tekerlemeleri, oynadıkları oyunu pekiştirmek için yatırımcılar üzerinde uygulanan psikolojik yapılandırma sadece.

    Yeni yönetim ve eski yönetim diye bir şey yok!

    Eski strateji yeni strateji var, ama iki stratejinizde hedefi aynı; yatırımcının elindekini en ucuza söküp almak.

    Yani iyi polis kötü polis oyunu;
    Kötü polis yatırımcıyı hırpalayarak elindeki söküp almaya çalışırken, hedefine ulaşamadı mı, bu defa iyi polis devreye girer ve yatırımcıyı okşayarak elindekini almaya çalışır.

  6.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Sizce Danıştay adil bir karar mı verdi, gerçekten bu koşullar çağrıyı gerektirmez mi? yoksa siyasi desteği olan herseye ayarı veriyormu bu ülkede?

    Veya aynı şirket birleşimi koşulları diğer büyük ve kurumsal yatırımcıların da olduğu şirketlerde olsaydı Danıştay yine çağrı muhafiyeti verir miydi ?

    Veya aynı şirket birleşim koşulları Koç grubu bir şşrkette olmuş olsaydı ve aynı çağrı davası sürecinde Danıştay çağrı muafşyeti kararı mı verirdi?

    Veya zorunlu hisse geri alımı yükümlülüğü olmadan böyle bir şirket birleşimi Avrupa borsalarında da mümkün olabillr miydi?

    SPK nın tespit ettiği şirket yönetimin şirkette uğratıldığı yüzlerce milyon lira ve şirkette yapılmış olan yolsuzluklara karşı devletin ilgili kurumları niye bu kadar duyarsız? SPK nın tespştleri Doğan grubu bir şirkette olsaydı devletin ilgili kurumları bu kadar duyarsız kaldır mıydı?

    Danıştay adamlara YOLA DEVAM dedi ve bundan sonra yönetim güçleriyle ve hisse güçleriyle tahtaya istedikleri gibi hükmetmeye devam ederler (eskisinden daha güçlü şekilde). Artık istedikleri gibi hisse fiyatını dizayn ederler. Sanırım şirkette bazı iyileştirmeler yaparak, buna paralel yatırımcısının ağzına biraz bal çalmak için hisseyi biraz yükseltirler, ama hisseyi belli bantlarda kıskaca alarak yatırımcının ellerindekini en ucuza almak için her türlü düzeneği uygulanaya koyarlar artık.
    Bazıları bu sorgulamaları küçümseyerek hiçlemeye çalışmış. boşverin olan olmuş demeye çalışmış
    Yani sorgulamayan bir toplum olunmasında fayda var denmeye çalışılmış?
    Zaten Olan oluyor elbet ama ama olan olayları ve olguların kaynağının sorgulamalsı, sorgulanarak daha anlaşır olmasında ve ne olup bittiğinin bilincine varmasında yarar var diye düşünüyorum.
    Yada hiç bir şeyi sorgulamamalı Atı alan Üsküdar’ı geçer ilkesiyle herşey alıp başını gitsin ?

  7. Yazmayalım diyoruz ama baktık milleti yasaklattınız sabah sabah yazma gereği hissettim. Kendinle çelişenin fikrini kaale almamak lazımda meydanda o kadar boş değil yani. Diyorki vatandaş 2 strateji var ikiside aynı. Amaçları hisseleri elinizden ucuza almak. Kötü yönetim yani polis bunu başaramadı. Yeni yönetim yani iyi polis şimdi bunu okşayarak yapamaya çalışıyor. Komikliğe bak eski yönetimde mal vermeyen bu saatten sonra zaten işler iyi olacak diyen yeni yönetimin ifadelerinden sonramı hisselerini verecek. Komiksiniz komik. Baktınız yine tekrar ediyorum ortalıkda yazan yorumcu yok diye meydan boş kalmaz. Sevdiğim atasözlerinden biride ..... nın olmadığı yerde .....ya abdurrahman çelebi derler.Amacınıza ulaşamayacaksınız. Birde madem hisseniz yok niye burda mesai harcarsınız.Diyelim var o zaman niye yoğurdum karada kara diye yırtınırsınız. Yakında diğer yorumcuların yasakları kalkar cevabını alırsınız bir güzel.

  8. Bunlar bitmedi bitmezler. Hepsinin kendince bir amacı ve gündemi var.

    O amaçlarına ulaşabilmek içinde yırtınıyorlar insanları yönlendirebilmek için.

    SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 375/964 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •