“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Haftada 5 gün foreks yüzünden geceliyoruz yetmiyor gibi hafta sonuda geceye kadar duruyoruz![]()
Reha Kaya adı üstünde Kaya gibi ona birşey yapamayız laf etsek bizden daha iyi lafı yapıştırır hemen2-3 saate gelir sabaha kadar dipçik ayakta.. Merak ediyorum aksam üzeri bir kayboluyor gece 2 gibi geliyor.. Uyuyor mu yoksa ?
Sofrada bekliyorum herkesi.. Gelen giden yok![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Hey maşallah..Yapacak birşey yok abi devam , forum bilgiye muhtaç
![]()
Telefondan bakanları göstermiyor galiba istatistikler
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri