Sayfa 286/1001 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386786 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,281 - 2,288 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Suudi Veliaht Muhammed bin (oglu demek) Selman...

yemen savasinda pilotlara birer tane ferrari prim vermisti, bunun gibi guzellikler de eklenebilir
    Yemen'de niçin başarısız oldukları belli....
    Petrol parasını ABD silahlarına dök sonra da pilotun Ferrari almazsam savaşmam desin...
    Ona çakma ordu derler....

2. PatrickWeimb nickli adlı bir bot bulaşmış, etrafa pislik atıyor. Daha fazla yayılmadan önlem almalı sonra silmek zor olabilir.

Dowes başlığında ve diğer başlıklara da bulaşmaya başlamış.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    PatrickWeimb nickli adlı bir bot bulaşmış, etrafa pislik atıyor. Daha fazla yayılmadan önlem almalı sonra silmek zor olabilir.

Ilk defa duyuyorum boyle birsey, eskiden bilgisayar oyunlarinda olurdu bot lar, half life tarzi oyunlarda oyuncu az olunca eklerdik. Simdi uye olup formlara yazabiliyorlarsa, ben cok geride kalmissim demektir [emoji15]

Sent from my iPhone using Tapatalk

ECB'ye ne kadar güvenilir bilinmez ama 2018 için FED'in QT si dikkate alınacak bir olay..malum ECB kesintisi son ''reinvest'' olayından dolayı aylık 60'dan ort. 41 milyar Euro'ya inecek..yani sadece ort. 19 milyar Euro'luk bir kesintiden bahsetmek olası..diğer taraftan BOJ, SNB havuza para akıtmaya devam ediyorlar..

Şimdi soru şu; globaldeki yatırımcılar yukarıdaki durumları orta vadede ciddiye alıp riskli varlıklarda portföy azaltımına gidecekler mi?..gitmeyecekler mi?..bu sorunun cevabı bizim yatırım tercihlerimiz açısından da çok önemli..

Devamı gelir mi bilmiyorum ama yukarıda bahsettiğim sebeplerle Junk(çöp) bondlardan çıkmaya başladılar..görüldüğü gibi en önce, en riskli olanları..

Borsalarda ise muhtemelen benzer sebeplerle bir yorgunluk belirtisi var gibi..

Sözün kısası içinde bulunduğumuz bol ve ucuz para devrinde globalde geliri yetmediği halde vaziyeti ucuz kredilerle idare eden pek çok zombi şirket ve zombi ekonomi mevcut..Para çekildiğinde ve/veya faizler arttığında junk bonolardan sonra ilk sıra bu tür şirketlere ve ekonomilere gelecektir..bir panik için çok zaman olabilir, belki şu sıralar riskli varlıklardan çıkış portföy azaltımı şeklinde olabilir, bilinmez..ancak olabilecek bir satışta göreceli yoğunlunluğun kimlerden geleceği zombiyi/zombileri tesbit etmek açısından eleverişli bir yöntem olabilir..

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    PatrickWeimb nickli adlı bir bot bulaşmış, etrafa pislik atıyor. Daha fazla yayılmadan önlem almalı sonra silmek zor olabilir.

Bende gördüm ciddi bişi sandım

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bu kadar niye konuşmuş çenesini yormuş kısaca deseymiş ya memleketin durumu MOKA gitti, 15 yılda ağzına mıçtık, allah rızası için ATATÜRKÇÜ vatan evlatları bir el atın, bakın size şirin gözükmek için düne kadar sarhoş , kör , dinsiz diye küfrettiğimiz TÜRKLERİN ATASı MUSTAFA KEMALİ bile 10 Kasımda andık daha ne yapalım !.
    Kıssadan hisse, işler içinden çıkılmaz halde o halde DOLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ , ülkenin gerçeğini artık isteyen istediği yerinle anlasın ve tedbirini kendine göre alsın, düşenin dostu olmaz buda son uyarımız olsun.
    Devler faiz ödemiyor ama millet geçmediği yolun, kullanmadığı havalimanının parasını parasını ödüyor. Zira artık borç devlette değil özel sektörde ve devlet kötü olan batsın demiyor yüzdürmeye çalışıyor.
    Dünyada araçların akaryakıt sarfiyatı litre cinsinden ölçülürken bizde tl cinsinden ölçülüyor. Daha ne diyeyim ki

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

Dolarda 3.50 TL nin altını gören aldı, yükselince sattı. Yerliler son 7 haftada 7.6 milyar dolar bozdurdu, buna rağmen kurlar yükselmeye devam ediyor.

Mehtap ÖZCAN ERTÜRK

http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi...lmadi-2087188/

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by hersek Yazıyı Oku
    Ilk defa duyuyorum boyle birsey, eskiden bilgisayar oyunlarinda olurdu bot lar, half life tarzi oyunlarda oyuncu az olunca eklerdik. Simdi uye olup formlara yazabiliyorlarsa, ben cok geride kalmissim demektir [emoji15]

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Çok hızlı bir şekilde yok edilmiş galiba...

Sayfa 286/1001 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386786 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •