Sayfa 256/650 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356 ... SonSon
Arama sonucu : 5195 madde; 2,041 - 2,048 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    sn. mobiussoros

problem su 2.600.000 lot dagitildi piyasaya diyorsunuz ya takaslara bakiyorum piyasanin aldigi birseyi goremiyorum. alinan 300-400 de cok onemli mi bilemiyorum. zaten tahtayi asagi cekerek daha da mal kaybetmeyi gozonune aliyor demektedirler. hisseyi asagi cekerek mal toplama ihtimali nette cok azdir, ancak teknikcileri avlarsiniz.

ama tahtayi asagi cekerek trade acisindan onemli bir ia yaparsiniz. insanlarin psikolojisini bozarsiniz. ilk firsatta insanlarin hisselerini satmalarini saglarsiniz. yiginla ornekle doludur borsa tarihi.

buna karsilik vertu hisselerine koyulan direnc ve destek noktalarina takilmiyorum. teknik analiz denilen sey sadece algi yaratan bir analiz metodu oldu. ozellikle ulkemizde grafikler cizdirilir, destekler direncler suni olusturulur oldu. bu sebeple verdiginiz rakamlar sadece kagit uzerinde anlam ifade eder.

buna karsin piyasa hisseye ne deger bicer bu onemli. smartiks ve kafein guzel sirketler bu sirketler oyle boyle halka arz edilecek. buradan gelecek fon ile ne yapilacak. takdir bu noktada 2.60 mi olacak yoksa 2.50 mi olacak yoksa 5 mi olacak buna yorum getirmek zor. bekleyip gorecegiz. benim sahsi fikrim hisseyi olumlu yonde etkileyecegidir.

ama son yaziniz oldukca yapici idi, analiziniz icin tesekkur ederiz.

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!

2. Fonet 7.10 dan 3.50 ye.
    karel 6.60 dan 4.4 a
    Kront 20 den 12 ye.
    Asuzu 14 den 9.60 a
    Ordada elbet bu nerdeyse yarıya düşüşe rağmen bir iki tane saydıran var ama topiği en azından zevkle takip ediyorum.bilgili paylaşımlar seviyeli eleştiriler.burda 2-3 kişi hep aynı teraneden olumsuz yazıyor.yani yorumlar hem kıt hemde aynı.bir kez söyledin eyvallah ama hergün aynı şeyi okumaktan gına geldi.bari kopyalayıp yapıştırın elleriniz yorulmasın.

3. sn.softere yukarıda yazdığın senetlerin birçoğu anormal prm yaptılar son 1 yıl içinde bunu farkındasın değilmi??? e elbet aşırı değerlenmiş senetler sonrasında kar satışları ile tepelerden aşırı değerde kaybedebilr verdiğiniz örnekteki senetler gibi!!!Vertu ya gelelim.Senet 2 yıl önce 2,46 dan 5,50 seviyesine çıktı.Dikkat edin 2 yıl önce anladınızmı bunu!Ben bu senette 2 yıldır alım satım yapıyorum.2 yıl önce 2,46 seviyesinden 5,50 seviyesini görüp o seviyeden düşmeye başlamış.Ve son 1 yıldır da 2,50 3,40 yatay takılmış bunu anladınızmı yani yukarı yönde olumlu yazabilecek hareket yapamamış.Hergün yazmıyorum ayrıca vicdansızlık yapmayın.Ben senette ne oluyorsa ve ne yapmaya çalışıyorlar ise gördüklerimi yazdım.Ayrıca ne zaman buraya yazıyorum biliyormusunuz!Genellikle dolaşımdaki patron senetlerinin satışı olacağı zaman hiç görmediğim nickde arkadaşlar gelip hareket yapmamış senet için anormal uçuk yukarı hedef verdikleri zaman ağırlıklı olarak gelip yazdım.BUNU BİLESİN!Yukarıdaki yazımdada teknik olarak görünümünü paylaştım.Ayrıca beb hergün ya da senet 2 yıldır yapamadığı halka arz ile ilgili paylaşım yapıp bazı arkadaşlarında bu haberlere istinaden uçacak kaçacak yazıları sonrasında bundan sonra patron satışı geldikten sonra senedin düşmesinden bıktım anladınızmı.Bilgi paylaşımı yok sadecde halka arz olacak güzel olacak yazılarınızı kopyalayıp yapıştırınız hep aynı yazılar asıl ben sıkıldım bu yazılartınızdan anladınız! Bol kazançlar.

Ytd.Değildir.

4. Ky tavsiyem ; habere aldanıp bu kağıda atlamayın..adamlar soygunculukta tavan yapmışlar,işlerini çok iyi yapiyorlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by Sanfransisko Yazıyı Oku
    Ky tavsiyem ; habere aldanıp bu kağıda atlamayın..adamlar soygunculukta tavan yapmışlar,işlerini çok iyi yapiyorlar.
    %100 dogru

6.  Alıntı Originally Posted by software Yazıyı Oku
    burda 2-3 kişi hep aynı teraneden olumsuz yazıyor.yani yorumlar hem kıt hemde aynı.bir kez söyledin eyvallah ama hergün aynı şeyi okumaktan gına geldi.bari kopyalayıp yapıştırın elleriniz yorulmasın.
    Selam olumsuz yazanlardan biri benim. hergün yapmıyorum tabiki ama bu hissedeki beklentiyi artık herkes biliyor.
    Nedir beklenti iştiraklerinden 2 tanesinin halka arzı.. kafein ve smartiks.. Şirketin KAP'a gönderdiği haberleri incelediğimizde kafein ilk basvuru olmasina ragmen beklemede, smartiksdede araci kurum degisikligi ve izahnamelerdeki degisiklikler nedeniyle tekrar SPK'ya basvuru yapilmis.

Neyse ozetle bunlari hepimiz biliyoruz ve artik herkes biliyor... Sadece şu var Borsada her zaman ve her zaman oyun kurucu tahta sahibi kazanir. Aşagidaki yazdiklarimi lutfen sorgulayin.

1- Bu hissenin sahibi ne kadar eli açık birisi ki çok kisa zaman sonra sonuclanacak halka arz oncesi fiyati dusuruyor herkes alsin kazansin diye.
    2- Panama fonlarindan biri 2.5 milyon lot satiyor bu adamlar ne kadar aptal degil mi ocak ayina kadar bekleseler halka arz olacak şirkete para gelecek çok enayiler mi acaba ? yada bunlar danışıklı mı
    3- web sitelerindeki haberlere baktıgımda Şirket girişim şirketi ve girişmiş olduğu tüm yatırımlardan zarar etmiş. Şirketin yatırımcı ilişkileri rezalet ilgisiz ve sizden yatirimci oldugunuzu kanitmasini isteyen bir yapi var..
    4- Şirketin ana grubu Verus 15 lerden 18 lere gidiyor oradaki aynı şirketlere ortak olan Vertu 5 lerden 2.5 dusuyor. Neden ?

v.b
    devam edecem sonra

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    sn. hisse-gercekleri

yaptigi her iş'te zarar ettigi sonucuna nasil vardiniz ?

yani acipayam, pamukova, kafein ve smartiks ile ilgili kararlari oldukca olumlu goruluyor.

zarar ettikleri de zaten belli artik sakiz oldu !

hisse fiyati (piyasa degeri) ile sirketin verimsizligi arasinda her zaman bir standart bir korelasyon kurulmasi yanilgidir ayrica.

ornegin servet gyo !! yiginla gayrimenkulu var. nerdeyse 1 milyar TL. 50 milyon TL yil sonu kar gelecek. sirket 150 milyon TL ye islem goruyor.

yani konu su sirketin yaptigi yatirimlar dogru olabilir ama piyasa bunu fiyatlamamis olabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by hisse-gercekleri Yazıyı Oku
    Selam olumsuz yazanlardan biri benim. hergün yapmıyorum tabiki ama bu hissedeki beklentiyi artık herkes biliyor.
    Nedir beklenti iştiraklerinden 2 tanesinin halka arzı.. kafein ve smartiks.. Şirketin KAP'a gönderdiği haberleri incelediğimizde kafein ilk basvuru olmasina ragmen beklemede, smartiksdede araci kurum degisikligi ve izahnamelerdeki degisiklikler nedeniyle tekrar SPK'ya basvuru yapilmis.

Neyse ozetle bunlari hepimiz biliyoruz ve artik herkes biliyor... Sadece şu var Borsada her zaman ve her zaman oyun kurucu tahta sahibi kazanir. Aşagidaki yazdiklarimi lutfen sorgulayin.

1- Bu hissenin sahibi ne kadar eli açık birisi ki çok kisa zaman sonra sonuclanacak halka arz oncesi fiyati dusuruyor herkes alsin kazansin diye.
    2- Panama fonlarindan biri 2.5 milyon lot satiyor bu adamlar ne kadar aptal degil mi ocak ayina kadar bekleseler halka arz olacak şirkete para gelecek çok enayiler mi acaba ? yada bunlar danışıklı mı
    3- web sitelerindeki haberlere baktıgımda Şirket girişim şirketi ve girişmiş olduğu tüm yatırımlardan zarar etmiş. Şirketin yatırımcı ilişkileri rezalet ilgisiz ve sizden yatirimci oldugunuzu kanitmasini isteyen bir yapi var..
    4- Şirketin ana grubu Verus 15 lerden 18 lere gidiyor oradaki aynı şirketlere ortak olan Vertu 5 lerden 2.5 dusuyor. Neden ?

v.b
    devam edecem sonra

bunların yanında son 2 senedir temettü dağıtanlarda bunlar , bu sene 5 milyon tl temettü dağıtmış

bunların hangisi vertu ?

Sayfa 256/650 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •