Yılbaşından bugüne.
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Asıl sorun Petrol fiyatındaki artış, 65 den dönmesi beklentim tabi. Satışlarını %30 civarında arttırmış olmasına rağmen hammadde fiyatındaki artış yüzünden net karını %15 arttirabilmis. Kar çoğunluğunu lastik sektöründen elde ediyor ki brısanın 2018 deki yeni fabrika açılışı ekstra katkı sağlayacaktır ve Petrol fiyat artışını absorme edebilir ayrıca abd de hammadde şirketi aldığını okumuştum ama katkısı yansımadı mi ne henüz, inşaat sektöründe yeni ürünleri kullanılmaya başlandı bilançoda gözgezdirdim yavuzsultanselim köprüsünde kullanılmış ve kanalprojesinde deniz suyuna dayanıklı olması sebebiylede kullanılacaktır belki. Kompozit ürünler önem arz ediyor ve geniş bir yelpazeye sahip spor ekipman mlz, savunma sanayi, rüzgar trubunleri ve özellikle elektrikli araç geçişinde büyük markalarca kompozit kaportaya geçişin kabulü ilerisi icin çok güzel olabilir. bilançoda borç yükümlülüğü artmis fakat stoklarda artmis, doviz açık pozisyonu artmis fakat gelirleri döviz. Geçen dönem bilançosunda amerikadaki şirketten negatif lik söz konusuydu bu dönem duzelmis. Pek fazla teknik bilgim yok. 2.5 yıla girdik bakalım izliyoruz. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
teknik analiz yapacak arkadaşlar var mi? en sonunda kordsa beni biktiracak. Ben de aselsana gececem.Ne olacak bu hissenin hali???
HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri