Hissemiz 1 kuruş yukarı 1 kuruş aşağı hacimsiz ve hissedarların sinirlerini bozup satmaları için baskı ve yıldırma moduna giriyor.
Le X620 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissemiz 1 kuruş yukarı 1 kuruş aşağı hacimsiz ve hissedarların sinirlerini bozup satmaları için baskı ve yıldırma moduna giriyor.
Le X620 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yılbaşından bugüne
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kim satiyor arkadaş bu hisseyi. Bu ne terbiyesizlik. Sirkette, grubunda vs de hicbir olumsuz haber yok.
Lenovo K920 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gözdenin acıklaması sonrası hisse alımı için para ayıran sahibi ünlülüyle anlasıp malmı cakıyo sabahdab berı açıkcılar burda gezıyo mılletın elındekı 3 krs hısseyı almak için dalaveremi ceviriyo karını artırmıs borcları azalmıs satılcak arsası olan hısse yerlerde surunuyo yazıklar olsun sana yıldız yazıklar olsun
Aciga satış kaldirilmadi mi?
Lenovo K920 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gene Ky mal sahibi olmuş.paslaşa paslaşa düşürüyorlar. 1 haftalık takas atabilirmisiniz ltfn.
ne kadar seref yoksunu bir kagıtmıssın be 190 oldun 2 gunde -7 oldun yuh dıyorum
Yer İmleri