Originally Posted by
tireli
Sayın belekkimi,şirketi borç batağının içine ''SOKMUŞLAR'' bu kadar parayı şirketin neresine ''SOKMUŞLAR'' onu anlayamadım.Ben bilançonun hiç bir yerinde göremedim,ya da bunca yıldan sonra ben hiç bir şey öğrenmemişim,hal böyleyken bu hisseyi kim elinde tutmak ister.Sorarım size.
Y.T.D.
Borç ile ilgili sirketede sordum verilen cevap tamamen yarım ağız ve hiç borç neden alınmış belli değil. Bu bilanço denetimsiz olduğu için ne olduğunu kimsede bilmiyor. Bence şirketin bu alınan borcun sebebi ile ilgili açıklama yapmasi gerekiyor. En iyi dönemde bir halt yememis firma. Bırakın halt yemeyi borç arttırmış. Tamamen soygun düzeni var. SPK ne iş yapar bu bilanço nedir diye neden sormaz. Sirketin beli kırılınca mi akıllarına gelecek. Bence bedeli hazırlığı yapıyorlar. Fabrika parasını ky den sogusleyecekler gibi. %250 bedelli yetmedi. Gerisi gelir. Bu firmaya güven sıfır. Elinde hissesi olupta tek olumlu konusan duymadım firma ile ilgili..gerisini siz düşünün..
"En Kötü Karar Kararsızlıktan İyidir”
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "
Yer İmleri