Sayfa 219/790 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319719 ... SonSon
Arama sonucu : 6319 madde; 1,745 - 1,752 arası.

Konu: BIZIM - Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

1. Ben şöyle düşünüyorum, muhtemelen orta ölçekli k.yatırımcının biri lanet olsun aq dedi ve çıktı. Satışları karşılayan da olmayınca hacimsiz ortamda bu denli sert düştü...
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

2. Borsa'ya çıktığında kagğıdın 1 lotu 18 dolara tekabül ediyordu. Şimdi 1,8 dolar 2 dolar bile değil . kimi kandırıyorlar . şirket kar ederkende aşağıda zarar ederkende aşağıda ama yatırımları açısından baktığınızda 2011 den buyana kaça katlamış. param olsa daha da alıcam bu biyerden dönecek . banvitte yaptım başardım ( 12 tl' den sattık ama şimdi 24 tl) bununda eli kulağında unlu menkuller şu anda aportta bekliyor .

3. Insallah oyledir oscar..zarar git gide buyor inanilir gibi degil...bunca yil böyle devam etmesi...tek zarar yazan sirketi bu sirket uzun zamandir...en son bilancoda iyilesme sinyalleri de vermisti ama hala dusuyor inanilmaz...

4. Istus hepmi seni bekliyoruz merakla kardes...Bu arada senin o Satan arkadasin verilmis sadakasi varmis mubarek insanmis walaa...saygilar

5. Hisseden çıkmış olmama ragmen bugün bu hisseye dadanmış kan emicilere acayip sövesim geldi

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. indir.jpg
    istus yok galiba buyrun

7. tesekkurler Mardin...

bgc partners kimdir yaw hangi ara aldın bu kadar, hisseyi kaç liradan aldın da, satıyorsun...

8. Ayin 7 sinde yazmistim ocak ayina kadar dip taZelemesini beklerim diye ..

Massallah hissemiz teknigin dusen kismini hic kacirmiyor.

Yukselirken olu taklidi..

Isin garip tarafi hergun farkli bir kurum islem yapiyor. Ve her alan daha dusuge satiyor .. sacmalik otesi bir durum..

Sayfa 219/790 İlkİlk ... 119169209217218219220221229269319719 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •