Ben rahatim. 0.94 ten toplayabilecegi kadar toplasin. 0.93 mal alamaz. Koyarsa kaptirabilir.
Ben rahatim. 0.94 ten toplayabilecegi kadar toplasin. 0.93 mal alamaz. Koyarsa kaptirabilir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
pay değerı 1,26 beklentısı var ,metro talıp,,,,almaya devam,,, 1,46 ta sattıklarımı ,,,toplamaya devam,,,gel bakalım nereye kadar,,spk dan bedellıye onay gelmesse tavanları ızle o zaman,,,buradan kucuk yatırımcı satmaz,, cok zor,,oyununa bakalım neye bağlayacaklar,,,,
Bu gelişme üzerine, Şirketimiz ve EUKYO, EUYO ve ETYAT'da imtiyazlı pay sahibi Mustafa Şahin ile görüşmelerimiz sonucunda, yukarıda bahsi geçen tedbir kararına sebep olan davanın tamamen düşürülebilmesi amacıyla Euro Holding hisselerinin Euro Sigorta' ya satılması sebebiyle oluşan dava konusu borcun tamamının ödenmesi koşuluyla EUKYO, EUYO ve ETYAT' daki tedbirlerin kaldırılması için bu defa Hazine Müsteşarlığı ile temasa geçilmiştir. Şirketimizin, EUKYO, EUYO ve ETYAT' da Mustafa Şahin'in sahip olduğu A Grubu imtiyazlı payları satın alma kararı devam etmekte olup, Hazine Müsteşarlığı ile olan görüşmeler devam etmektedir. Gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,sahtekarlar bu haberı 7 ay önce gönderdı halen bır gelışme yok,,,7 aydır metro ödeyeceğı parayı fazlasıyla kazanmıştır,,,
Yer İmleri