Sayfa 140/185 İlkİlk ... 4090130138139140141142150 ... SonSon
Arama sonucu : 1480 madde; 1,113 - 1,120 arası.

Konu: EUYO EURO menkul kıymet yatırım ortaklığı a.ş

1. Ben rahatim. 0.94 ten toplayabilecegi kadar toplasin. 0.93 mal alamaz. Koyarsa kaptirabilir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. pay değerı 1,26 beklentısı var ,metro talıp,,,,almaya devam,,, 1,46 ta sattıklarımı ,,,toplamaya devam,,,gel bakalım nereye kadar,,spk dan bedellıye onay gelmesse tavanları ızle o zaman,,,buradan kucuk yatırımcı satmaz,, cok zor,,oyununa bakalım neye bağlayacaklar,,,,

4. Bu gelişme üzerine, Şirketimiz ve EUKYO, EUYO ve ETYAT'da imtiyazlı pay sahibi Mustafa Şahin ile görüşmelerimiz sonucunda, yukarıda bahsi geçen tedbir kararına sebep olan davanın tamamen düşürülebilmesi amacıyla Euro Holding hisselerinin Euro Sigorta' ya satılması sebebiyle oluşan dava konusu borcun tamamının ödenmesi koşuluyla EUKYO, EUYO ve ETYAT' daki tedbirlerin kaldırılması için bu defa Hazine Müsteşarlığı ile temasa geçilmiştir. Şirketimizin, EUKYO, EUYO ve ETYAT' da Mustafa Şahin'in sahip olduğu A Grubu imtiyazlı payları satın alma kararı devam etmekte olup, Hazine Müsteşarlığı ile olan görüşmeler devam etmektedir. Gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,sahtekarlar bu haberı 7 ay önce gönderdı halen bır gelışme yok,,,7 aydır metro ödeyeceğı parayı fazlasıyla kazanmıştır,,,

5.  Alıntı Originally Posted by effect Yazıyı Oku
    Görüşünüze pek tabi saygı duyuyorum ama görüş açımızda azıcık nüans var...93 üde görür 91i de
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6.  Alıntı Originally Posted by effect Yazıyı Oku
    yahu gardaşım gidin girdisi çıktısı ne idüğü belli şirket hissesi bakın bre...herkes kendi bildiğini yapar ammaaa konu şemsiyeye geldimi bu giripde açılan şemsiyelerden bunu bil sadece.yurdum insanı acı çekmeyi sever gerçi
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7.  Alıntı Originally Posted by emrehazirci Yazıyı Oku
    Ayni muhanbetler 8 ay once eukyoda..donuyodu..80 kurustu hisse...korktuk sattik.hemde 100 bin lot vardi...noldu kagit 2.tl ustunu gordu..hadi o kadar beklemedik diyelim en kotu 1,50 den verirdik..euyo hemuz bir haketet yapmadi..ayrica iyi kotu kar.aciklamis..sirket..neyinden korkcaz burda.acilcak bi semsiye goremiyorum.ben..en fazla 96 gorup geri doner

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ???????????????????

8.  Alıntı Originally Posted by effect Yazıyı Oku
    ooo çok iyi kelepir fiyata alıyorsunuz madenleri aslında paha biçilmez bu 3 silahşöre...hepsindende eliniz daldırın alın az az almayın
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sayfa 140/185 İlkİlk ... 4090130138139140141142150 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •