Sayfa 483/916 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583 ... SonSon
Arama sonucu : 7321 madde; 3,857 - 3,864 arası.

Konu: ICBCT - ICBC Turkey Bank

1. İş aldıklarını bosaltiyor şimdide. Söz de bunlar zararla satıyorlar, ama bütün satışlar galibin, farklı farklı kurumlardan al sat yaparak aldatmaya çalışıyor, ky olarak sadece izleyin bir lot dahi almayın. 4 altına gelene kadar

2. General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aslında hiç kaybetmedim; sadece sistemin istedikleri kazandı. Meteliksiz olabilirim ama niteliksiz değilim.
    Charles Bukowski.YTD

3. niyeti çok kkötü inanın tabana vuracak gibi yine..
    FİKİRLERİM BENİ BAĞLAR Y.T.D

4. General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aslında hiç kaybetmedim; sadece sistemin istedikleri kazandı. Meteliksiz olabilirim ama niteliksiz değilim.
    Charles Bukowski.YTD

5. anlamadığım iş bu adamı neden borsadan temizlemiyorlar resmen içine ediyor ky nin parasını pç etti bıraktı

6.  Alıntı Originally Posted by kimyaci Yazıyı Oku
    anlamadığım iş bu adamı neden borsadan temizlemiyorlar resmen içine ediyor ky nin parasını pç etti bıraktı
    sende para yedirsen sanada dokunmazlar...
    FİKİRLERİM BENİ BAĞLAR Y.T.D

7. On , onbeş farklı kurum üzerinden alıp satıyor ki dikkat dağıta, bütün alici satıcı kendisi, araya giren olursa tost olur, unutmayın, hep beraber izleyelim 4 altına gelirse bakarız, hadi oldu ki 7 lere gitti sonuçta kaybettiğimiz birşey yok, ama araya alırsa 3 lerde almak var soluğu,

8. bu adamın borsadaki kağıtlarına bakın vallahi resmen rezillik hangi kağıda girsek galip var kağıtta diyorlar kaçıp gidiyorum

Sayfa 483/916 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •