Sayfa 26/58 İlkİlk ... 16242526272836 ... SonSon
Arama sonucu : 463 madde; 201 - 208 arası.

Konu: GNPWR - GENPOWER Holding A.Ş. (LTHOL - Latek Holding A.Ş.)

1.  Alıntı Originally Posted by Balmu Yazıyı Oku
    Hepsi iyi hosta bu kağıdın borsaya dönmesi için mahkemenin sonuçlanması şart mı. Sonuçta ndn Kottan atıldığı belli. SPK şirkete kardeşim faaliyete gec su tarihe kadar dedi onlarda nasıl olsa gene uyarırlar deyip kulaklarının üstüne yattilar. Sonrası malum spk hadi kardeşim yükümlülüğünü yerine getirmedin borsa kotunda işin olmaz dedi. Nzmna kadar şirketi faal hale getirdim diyene kadar. Ozmn bende soruyorum saygıdeğer şirket sahibine . Kardeşim sen yükümlülüğünü yerine getir kota dön. Ondan sonra mahkemeni mı sonuclandirirsin sermaye arttirimina mı gidersin naparsan yap. Ama demekki kafasında nasıl bir şey varsa şu anda borsaymis yatırımcıymis vebalmis vs. Onemli değil adam için. Bizlerde sabır çekmekten daraldik bunaldik da. Yeter arkadaş yeter
    Arkadaşlar sıkılılan varsa bekleyemem dayanamıyorum artık diyen arkadaşların hisseleri 20.000Lota kadar 0,05 ten tarafımca alınır bilginize.....

2. Burada herkes zararda fakat senetten ümidini kesenler için söylüyorum. Benim de ümidim yok ama yine de ya açılırsa diyerek biraz kağıt almak istiyorum. Zaten batmışım varsın biraz daha batsın. 15000 Adet için 1.000 ₺ öderim. Satmak isteyen varsa irtibata geçebilir benimle. Allah kurtarsın hepimizi bu kağıttan ve böyle şirket yöneticilerinden.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by ademfil Yazıyı Oku
    Burada herkes zararda fakat senetten ümidini kesenler için söylüyorum. Benim de ümidim yok ama yine de ya açılırsa diyerek biraz kağıt almak istiyorum. Zaten batmışım varsın biraz daha batsın. 15000 Adet için 1.000 ₺ öderim. Satmak isteyen varsa irtibata geçebilir benimle. Allah kurtarsın hepimizi bu kağıttan ve böyle şirket yöneticilerinden.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    30.000LOT var 10.000TL ye verebilirim.....

4.  Alıntı Originally Posted by apsuvahamza Yazıyı Oku
    Arkadaşı fiyat güzel teklif güzel birdaha bu fiyatlara bulamazsın...

5. 260 bin lot var, ilgilenen varsa özelden yazsın görüşelim.

6. 5000 lotum var bunda da 0.50 kuruştan veririm 2500 tl ye oda aralık ayı sonuna kadar geçerlidir

7. 28.750 Lot var ilgilenenler yazsin

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Guf Yazıyı Oku
    260 bin lot var, ilgilenen varsa özelden yazsın görüşelim.
    Guf, çok zaman oldu yok tun seni görmek güzel. Senin nerde ikametgah arkadaşım
     Alıntı Originally Posted by apsuvahamza Yazıyı Oku

F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 26/58 İlkİlk ... 16242526272836 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •