Tahtada bir spek olduğunu ve işlem yaptığını sanmıyorum.

Bir başıboşluk hakim.

Tek emirde 5000 lot üstü bir rakam yok. Herkes kendi kendine oyalanıyor. Küçük yatırımıcının elinde 3000-5000 lot var, onlar dönüyor tüm gün. Takaslar da bunu kanıtlıyor gibi. Piyasa yapıcıyım diyen İş Yatırım bile görünmez oldu, belki de unuttular şirketi. O da olabilir.

Yatırımlardan çıkış yapılmadığı sürece fiyatlar sanal.

Şirketin farklı bir yapısı var, şirkete yatırım yaparken de bunu göz önünde bulundurmak lazım. Bist-30 kağıdıymış gibi bir muamele yapılırsa hayal kırıklığı oluşuyor, gün içinde elden ele dolaşan lotlar da bu hayal kırıklığının sonucu.

Şirket nasıl yatırım yapıp üzerine yatıyor, satmıyor, açıklama dahi yapmıyor şirketlerle ilgili... ISGSY yatırımı yapan da böyle yapmalı.

İştiraklerden gelen bir nakit akışı mevcut değil, varsa da ufak tefek bizim bilmediğimiz. Aksine kasadan yiyorlar, ardı arkası kesilmeyen bir bedelli sermaye artışı fırtınası. Dolayısıyla Radore'nin 2017 yılında yaptığı ciro veya Num Num'un 2023 planları da şimdilik yatırımcıyı etkilemiyor. Ne zaman satılırlar o zaman etkisi olur.

1 lot ISGSY hissesi alınırken...

0.2 lot tatilbudur.com
0.25 lot Radore
0.84 lot Num Num
0.88 lot Sportive
0.90 lot Ortopro
0.90 lot Nevotek

alıyoruz aslında. Girişim sermayesi şirketine yatırım yaparken mantık bu olmalı.