Sayfa 339/1001 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,705 - 2,712 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Yahu hep muhalefet ayıptır...
    Eskiden herkezin akıllı telefonu var mıydı?
    Takoz gibi ericson kullanmak zorundaydık ama şimdi her kişide en kötü samsung var nerde üretiliyor adı üstünde samsun girişimcileri tarafından samsunda...

Ama sizdeki bu körlük bu saflık olursa normal.

ironi = inori
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

Hatta daha eskiden kaç kişide kablolu telefon vardı ? Bizim eve telefon rahmetli babamın başvurusundan 15 yıl sonra 1970 de bağlanmıştı doğru dürüst kimsede olmadığı için babamın işine telefon ederdik sadece.

Ya A KE PE geldi neler yaptı neler...

CHP`li Tanju Özcan`dan Egemen Bağış iddiası !
    CHP'li Tanju Özcan:Tuhaf şeyler oluyor. Egemen Bağış aniden KKTC vatandaşı oluverdi. Şimdi KKTC sevdası nereden çıktı? KKTC interpolün üyesi değil. İnterpol`den bir karar çıksa KKTC vatandaşları bundan etkilenmeyecek. Çok mu şüpheli düşünüyoruz?
    http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/...diasi-2093096/

O kadarını bilmem ama ben garantiyi seven adamım böyle PİSLİK kokuların çıktığı bir ülkede Dolardan asla şaşmam .. Tabi yatırım tavsiyesi falan, helede kör gözler kapalı beyinler için asla vede kata Dolar al -tut- üstüne yat tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by DahaFazlaOlmaz Yazıyı Oku
    Yahu hep muhalefet ayıptır...
    Eskiden herkezin akıllı telefonu var mıydı?
    Takoz gibi ericson kullanmak zorundaydık ama şimdi her kişide en kötü samsung var nerde üretiliyor adı üstünde samsun girişimcileri tarafından samsunda...

Ama sizdeki bu körlük bu saflık olursa normal.

ironi = inori
    Saflık?

Aynaya bak en saf, en el değmemiş halini görebilirsin bence...

Dünyadaki telefon teknolojisindeki gelişmenin nedeni de sence bu yönetim galiba...

Halkımız borç harç telefon almakta dünya şampiypnu...

Neyse.

Senin tabirinle "herkez" görmek istediğini görmekte...

BDDK`dan Türk Telekom isteği
    Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben yaptığı açıklamada, ``Türk Telekom'un ana ortağı Oger`in 4.75 milyar dolar kredisinin takibe alınmamasını bankalara söyledik`` ifadelerini kullandı.
    13:5416 Kasım 2017

BDDK`dan Türk Telekom isteği
    Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben yaptığı açıklamada, "Türk Telekom'un ana ortağı Oger'in 4.75 milyar dolar kredisinin takibe alınmamasını bankalara söyledik" ifadelerini kullandı.
    13:5416 Kasım 2017
    http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi...stegi-2093049/

Pisliğin kokuları her yere yayılmış artık üstünü örtmeye bile gerek duymuyorlar. Bu şartlar altında nasıl Dolarlarımı sisteme sokabilirim ki !... Akbank , Garanti , İş bankası bu SOYGUNCULARA en büyük oranda borç veren bankalarmış...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Türk Telekom'u ne yıktı bilmiyorum doğrusu...

Ama şu haber ilginç:

"Hanelerde cep telefonu/akıllı telefon bulunma oranı 2004 yılında yüzde 53.7 iken 2016 yılında yüzde 96.9'a yükseldi. Sabit hatlı telefon bulunma oranı ise 2004 yılında yüzde 81.6 iken 2016 yılında yüzde 25.6'ya düştü."

http://www.ensonhaber.com/cep-telefo...ine-gecti.html

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Türk Telekom'u ne yıktı bilmiyorum doğrusu...

Ama şu haber ilginç:

"Hanelerde cep telefonu/akıllı telefon bulunma oranı 2004 yılında yüzde 53.7 iken 2016 yılında yüzde 96.9'a yükseldi. Sabit hatlı telefon bulunma oranı ise 2004 yılında yüzde 81.6 iken 2016 yılında yüzde 25.6'ya düştü."

http://www.ensonhaber.com/cep-telefo...ine-gecti.html
    Yaşlı anam gibi ne hikmetse bir türlü cep telefonu kullanamayan kişiler olmasa bence sabit telefon kullanım oranı sıfıra gidecek. Adamlar arama bile yapılmayan telefona her ay 27.5 Tl fatura kesiyorlar. Soygun olduğunu bile bile anam için mecburen kapatamıyorum. Kendimin sabit telefon yok, 9 sene önce kapattım, internetim de fiber superonline...

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Yaşlı anam gibi ne hikmetse bir türlü cep telefonu kullanamayan kişiler olmasa bence sabit telefon kullanım oranı sıfıra gidecek. Adamlar arama bile yapılmayan telefona her ay 27.5 Tl fatura kesiyorlar. Soygun olduğunu bile bile anam için mecburen kapatamıyorum. Kendimin sabit telefon yok, 9 sene önce kapattım, internetim de fiber superonline...
    Hic sormayın o yuzden Türkiyenin her yerıne kablo döşemeyi Tahadüt eden telekom bunu yapmadı. Bizleri bakır kabloya mahkum etti. VDSL diye uygurup hiper hız uydurdu. Hat olmaz ise internet yok ayagıyla hıc bır hızmet vermeden 27.5 kurusu paşa paşa alıyor.
    Lakin superonlınede telekomdan pek farksız degıl oda hukumetın oyuncagı

Sayfa 339/1001 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •