Sayfa 173/652 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273 ... SonSon
Arama sonucu : 5209 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by xyz Yazıyı Oku
    Patron 1,67den 136bin lot sattı. Manyak bunlar!
    136 bin lot 225 bin TL yapar bu adetle hissenin belini kıramaz anca oğluna bir araba alır☺️☺️

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by xyz Yazıyı Oku
    Patron 1,67den 136bin lot sattı. Manyak bunlar!
    sattılar güya hisseye baskı yapacaklar... bak hisse 1,76 yı gördü...ben bu hisse bir kaç gün belki dinlenebilir demiştim ama o kadar agresif ki bunu yapmaya bile isteksiz görünüyor...verenlerin malını alacaklar...bu bilanço bu fiyatlardan baskıya gelmez...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. 1,77 de geçilirse tekrardan agresifleşecek...süreç bu şekilde sürüp gidecek dostlar....çünkü hissenin önünde henüz oluşmuş bir güçlü direnç yok..alıcı geldikçe dirençler yukarı taşınacak...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Dinlenmeye geçti😞

LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. burda bedava hisse dururken..adam 45 liraya aldığı aselsani uzun vadeli almışım diyor...
    psikolojinizin kaldıramayacağı pozisyonlar açmayın...en güzel pozisyon gece yatakta rahatça uyuduğununuz pozisyondur...

7. temel rasyoları o kadar iyidir ki düşen endekste dahi panik yapmıyorsunuz..içiniz rahat..eninde sonunda ederine gideceğini bilmek insana huzur veriyor...altının değerini ancak saraflar bilir...bilenler alıyor...bilmeyenler %3-5 e tamah edip satıyor...

8. arkadaşların alka ve sasa örneklerini vermeleri çok hoşuma gitti..hayali bile güzel..alkaya bakın oda tam bir yıl önce fiyatı 1,44 te imiş...sonradan güzel bilançoları yollayınca 6,30 ları görecek kadar çıkmış...bir yıl içinde tam dört kat çıkmış...şu anda bilenlere kime sorarsanız sorun bu temel verileri ile en az 3 tl olması gerekiyor diyorlar...son çeyrekte 13,5 milyondan fazla gelebilecek daha güzel bir bilançoda ederi 5 tl lere dahi ulaşabilir...bu marj hiç bir hissede yok dostlar...biz ky lar olarak tek yapmamız gereken sabırlı olmaktır....

Sayfa 173/652 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •