Sayfa 20/564 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon
Arama sonucu : 4510 madde; 153 - 160 arası.

Konu: BAGFS - Bağfaş Bandırma Gubre Fabrikaları A.Ş.

1. Düşsün bakalım nereye kadar düşecek

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. İşlem hacmi arttı galiba )

3. demedi demeyin , satarsa eğer demişti dersiniz ...cihangirdeki binasına gelen gidenin haddi hesabı yok

4.  Alıntı Originally Posted by azizoglu Yazıyı Oku
    demedi demeyin , satarsa eğer demişti dersiniz ...cihangirdeki binasına gelen gidenin haddi hesabı yok
    Neyi satarsa

Sent from my LG-D855 using Android mobile app

5.  Alıntı Originally Posted by azizoglu Yazıyı Oku
    demedi demeyin , satarsa eğer demişti dersiniz ...cihangirdeki binasına gelen gidenin haddi hesabı yok
    Şirketin satımı olumu etkiler mi hisse fiyatını?
    Kemal Gencer bir ara Bloomberg Ht de bir röportajında gübre yasağından dolayı şirketi satın alıp, kendi ülkelerinde üretim için anahtar teslim teklifler aldıklarından bahsettiğini hatırlıyorum.

6. Banvit gibi belki bu da sahlanir

Sent from my LG-D855 using Android mobile app

7. BB sarkmış

https://invst.ly/3fuih

Yatırım tavsiyesi değildir!
    “Ey kahraman Türk kadını! Sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın”
    Mustafa Kemal ATATÜRK

8. Yani BAGFAS'ı yerli ya da yabancı yatırımcıya satıp,aldıkları para ile Üretimde sorun yaşamayacakları başka ülkelerde yeniden "Gübre Üretim Tesisi" kurup devam edecekler..Öyle mi anlamalıyız? O zaman hissedarlar,kağıdın beline vurup mal toplamaya çalışıyor olmalılar..Bu hisse en kötü bir satışta bile 5.-USD değerinin altında kalmaz..Arazileri,limanı,tesisleri ve her şeye rağmen kâr potansiyeli ile..5.- USD ise ortalama min. 3.7 bugünki kurla..18.5 Tl. anlamına gelir..Şirket değeri de 225.000.000.-USD ki bu en düşük bir değerdir..Bu teori doğru ise..Yapmaya çalıştıkları önce hüplet sonra lüplet taktiği olabilir..YTD...

Sayfa 20/564 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •