Ulaşçılar ne iş 1.54-55 iyi kapatmışsınız bugün.
40CA3212-36A3-4747-8B39-2A3F52BDAB4D.jpg
Pastaya bagalım
Twitter kullanır mısın sen???Her hisseyi aldığında bu vatandaş neden twitterdan sürekli retweet ister sence...Takipçilerini kullanıp hissede piyasa yaratmaya çalışıyor,sonra Ulaşı sizler alırken o tepeden satıp 1,90B dan yerine koyuyor.Sonra da parayı sizden kazanacam tabii ki diye forumdakilerle dalga geçiyor. Bu yaptığı ilk değil arena ve gerelde de aynısını yaptı,isgsy de de yapmaya çalıştı.Enayi yerine konmak çok hoşunuza gidiyor herhalde...Sizleri çok uyardım bu takipte.Bundan sonra ne haliniz varsa görün...Sonra bigborsaya ağlarsınız zarardayız napcaz diye...peeehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Herkesin sürekli kazandığı bir hisse buldum
Hiç düşmüyor, BES yaptırın diye
Yüzlerce paylaşım yaptım
Biz hiç satmayacağız demedik
2,07'den biz alırken herkes bize satıyordu
Bir gün sonra City geldi, biz sattık
Sonra zararla çıktı
Bu arada ağa takılan küçük balıkları geri denize atmaya çalıştık ama ölmüşlerdi
İşe yaramadı
Üzüldük ama kendi hataları dedik
panda gene gelmiş..
ulas kafasını kaldırır kaldırmaz arsızlığa vurup gelmiş...
şimdi bir de biraz çıktı mı bazıları kral ilan eder,pandayı...
sonra kazığı yediler mi gene bağrış çağrış ana baba günü olur burası...
Rabbim akıl fikir ver herkese , sen bilirsin...
Arkadaşlar henüz sinyal için erken, hissede olmayana tedbirli olmak lazım diyebilirim nacizane....
yoksa panda elindeki malları kime boşaltsın değil mi???
niye bir kişi üzerinden yorum dönüyor ki. el alem ne güzel söylemiş ulas hakkında varsa bir haber,analiz vb konuşalım diye. bigborsayla gerelde de karşılaştık. hemen hemen aldığı fiyatı biliyorum satışını takip etmedim ama +-5 kademe tahmin edebiliyorum. ulas bugün aldım. bigborsa ile tekrar karşılaştım ve gerelde yazılanların hemen hemen aynısı buradada yazılıyor. bigborsanın demesiyle çıkmaz bu hisse demesiylede düşmez. teknik, temel analizlerine bakın, aklınıza yatar yada yatmaz tartışın yada okumayın yani geçin direk yazdığı yazıyı, şahsen ben tekrar karşılaştığımıza sevindim. paylaşım için bigborsa dahil herkese teşekkürler. herkese bol kazançlar
"O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997
Burada olanların hepsinin parasının 100 katı ile iş yaptık
Bir ay sürekli yükselmiş %60 yukarı
Bu trendde bile kazanamayan bize laf söylüyor
Sen de burada onlara destek oluyorsun, hepsi hepsi 3 kişi, portföyü yemek parası zaten
Kazanan 20.000 kişi ne olacak? Onların kazandığı ne olacak?
Hergün çorbasını bizden kazanan ne olacak?
Kesinlikle desteğe ihtiyacın var
Başkalarına doğru yol gösterdiğini sanıyorsun
Ama yaptığın gerçeği farklı yansıtmak
Yükseliş de düşüş de doğaldır
Herkes yaptığından sorumludur
Futbol gibi düşün şut atacak gibi yaparsın topa basıp sola çeker plase ile gol atarsın
Gol attığı için vicdan azabı çeken futbolcu var mı?
Yer İmleri