Sayfa 343/1001 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443843 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,737 - 2,744 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Son dakika : 27 Kasım’daki başlayacak jürili duruşma öncesi İran asıllı Türk işadamı Reza Zarrab, bugünkü son ara duruşmaya katılmadı.

Zarrab’ın avukatlarının da bulunmadığı duruşmada, eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla ve avukatları hazır bulundu.

Hakim Richard Berman, Atilla’nın son iddianameye yönelik itirazlarını reddederek, iddianamenin geçerli olduğuna hükmetti.

Duruşmaya ara verildi.

Aranın ardından delillere yönelik itirazlar görüşülecek.
    Atillada baktı bütün kabak benim başıma patlayacak oda itirafcı olmak ister. Yaparlarmı yapmazlar tabi ... Yakında avukat krizide çıkar

Bu kadar olaylar olurken Dolar neden bu kadar sakin. ben bunu anlayamadım.

3.  Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Atillada baktı bütün kabak benim başıma patlayacak oda itirafcı olmak ister. Yaparlarmı yapmazlar tabi ... Yakında avukat krizide çıkar
    atilla istese de itirafçı olamaz çünkü
    buradaki pisliklerin ailesine neler çektireceğini çok iyi bilir

4.  Alıntı Originally Posted by KIZILAGA Yazıyı Oku
    volatilite bayağı yükseldi.Burdan bir daha 3.90 denerse 4ü rahat bulur..

denemezse mecbur buralardan shortlayacağız artık.
    Zirveye yakınken %50 çıkış yaptıktan sonra madem etinden faydalandık sütünden niye faydalanmayalım diyerekten yat ve geri alım için bekle stratejimde 10 gün içinde kurtlandım ve gün içi şortladım.2 ila 4 hafta yatay aşağı olması işime geliyor.ytd

5.  Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    Bu kadar olaylar olurken Dolar neden bu kadar sakin. ben bunu anlayamadım.
    BIST den rahat çıksınlar diye serbest bırakılan dövizi BIST den çıkan yabancılar emikliyor.Zaten çıkış ve serbest kalan para yaklaşık aynı miktar.Neticede piyasa dengede kaldı.BIST alım için makul seviyeye gelince gidenin yerine yenisinin geleceği düşünülerek ekonomi iyi,dolar kontrol altında demeçleri verilebiliyor.Yeni gelecekler para ağası mı deniz anası mı olacak belli değil tabi ama kısa vadeyi kurtarması umuluyor.Deniz anası çıkarsa BIST'i evirip çevirmekte zorlanacaklardır,dolar da da fazla düşüş beklememek lazım.Ağaların 3-4 ay geleceğini tahmin etmiyorum.BIST'e 100 ün üstünde dalarlarsa terste kalırız.Komple kopmlo teorisidir.

Bizim harciyecilerin Azeri işbitirici işadamı 35'lik Zarrab Sarrafzadenin ABD Hapishanelerindeki durumu ile ziyadesisyle ilgilenmesi şaşkınlıkla karşılandığı idda edliyor.

Dışişlerinden flaş Reza Zarrab açıklaması!

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu " Reza Zarrab için ABD'ye iki kez nota verildi " dedi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Reza Zarrab konusunda 3-4 gün önce yazılı nota gönderdik cevap gelmedi. Dün yeniden gönderdik cevap geldi dedi.

Çavuşoğlu, ABD’li yetkililerin Zarrabın yerini değiştirdiğini ve başka bir yere sevk edildiğini söylerken, Reutersta yer alan habere göre Dışişleri Bakanı Halk Bankasının da ABDnin İran yaptırımlarını ihlal ettiğine inanmadığını ifade etti.

ABDli yetkililerin Zarrabın sağlık durumuyla ilgili bir açıklama da yaptığını dile getiren Çavuşoğlu ABDden ˜Sağlığı da iyi, güvende, bir sorun yok' şeklinde genel bir cevap verilmiş dedi.

http://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/d...amasi-2093479/

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    İki adet nota ve devletçe duyulan ilgi ve endişenin nedeni bu olabilir mi acaba?

Hande Fırat'ın sunduğu Gece Görüşü programına konuk olan Gazeteci - Yazar Gürkan Hacır, ABD'de tutuklu bulunan Reza Zarrab'ın tanık koruma programına alınmış olabileceğini söyledi. Hacır, "CHP Washington Temsilcisi Yurter Özcan ile görüştüm. Kendisi davayı takip etmek için New York'a geldi. Zarrab'ın bir tanık koruma programına alınmış olabileceğini söylüyor" dedi.

https://www.cnnturk.com/video/tv-cnn...inmis-olabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Tabi ki bu tanık korumadan yararlanabilmek için itirafçı olmak gerekiyor...

Sayfa 343/1001 İlkİlk ... 243293333341342343344345353393443843 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •