Sayfa 389/900 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489889 ... SonSon
Arama sonucu : 7200 madde; 3,105 - 3,112 arası.

Konu: YGYO-Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. bir muhterem kamil varken bir de galip çıktı başımıza ne oldu anlamak bir dert bundan sonra ne olacağını bilmek bir dert .. ama kağıdın dibi ortaya çıktı 50 kr bunun altı imkansız ... evet ama üst limit ne olur bundan sonra heh işte bundan sonra artık hergun bir haber bekleyin ortaklık mı olur birleşme mi olur bilemem ...

ama garip bir iyimserlik oluştu bende sanki galip kamil birleşip bir şeyler yapacak ha burdan ky bir şey düşer mi bilemem ?

2.  Alıntı Originally Posted by laguns Yazıyı Oku
    bir muhterem kamil varken bir de galip çıktı başımıza ne oldu anlamak bir dert bundan sonra ne olacağını bilmek bir dert .. ama kağıdın dibi ortaya çıktı 50 kr bunun altı imkansız ... evet ama üst limit ne olur bundan sonra heh işte bundan sonra artık hergun bir haber bekleyin ortaklık mı olur birleşme mi olur bilemem ...

ama garip bir iyimserlik oluştu bende sanki galip kamil birleşip bir şeyler yapacak ha burdan ky bir şey düşer mi bilemem ?
    Otogar 2023 te gidecek galiba yerine birlikte bir şeyleri birlikte planlıyor olabilirler mi

3. Kamil işi beceremedi işi galip e devretti. Birlikte kazanacaklar.

4.  Alıntı Originally Posted by kaancan60 Yazıyı Oku
    Kamil işi beceremedi işi galip e devretti. Birlikte kazanacaklar.
    arada bizde kazanacaz....ama maalesef aç gözlü olanlar ve tepeden atlayanlar maalesef yine zararlı çıkacak.

5. Maliyeti 1 liraya kadar olanlar zararlarinı çıkartabilir diye düşünüyorum.Ama sonrasını Galip ağa biliyor...Belki 1.5 belki 2 belki 2.5 ağa ne derse o.Ama almış olduğu bütün hisseleri uçurduğunu biliyoruz.....Hissenizi sahip çıkın....Ytd...

6.  Alıntı Originally Posted by Efekan Yazıyı Oku
    Maliyeti 1 liraya kadar olanlar zararlarinı çıkartabilir diye düşünüyorum.Ama sonrasını Galip ağa biliyor...Belki 1.5 belki 2 belki 2.5 ağa ne derse o.Ama almış olduğu bütün hisseleri uçurduğunu biliyoruz.....Hissenizi sahip çıkın....Ytd...
    İNŞallah herkez zararı cıkarır dedimya ben sattımya artık gider diye yanılmadım nasip ytd

7. Yarın 90 üzeri kapanış yaparsa yürür gider yapamazsa 60 dönüp dolaşıp geleceği yer. Ben şahsım adına elim mausta emir girili vaziyette satış onayı için bekleyeceğim. Maliyetim 0.67 bugün girdim hisseye.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Galip ağa 6.895.000 satış yapmış mı görülüyor. Benmi yanlış görüyorum. bu takasa göre satmış mı? Peki hisse nasıl yükseliyor anlamış değilim.

Sayfa 389/900 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489889 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •