Sayfa 415/900 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515 ... SonSon
Arama sonucu : 7200 madde; 3,313 - 3,320 arası.

Konu: YGYO-Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Şerefsiz, 0,64 ve 0,65 de toplam 35.000.000 işlem gerçekleştiriyor ama 0,66 geçilmez kale.
    Bu ancak BIST te olur ve SPK da seyreder. Ben biraz deneme için 0,64 den girdim ve 0,69 a yazdım.
    Pazartesi netleşir bunların ne yaptığı.

2.  Alıntı Originally Posted by jackpot_jackpot Yazıyı Oku
    Engin Yeşil 30 milyon lot satmaya çalışsa bu tahtada (ki bence denedi olmadı) 10 kuruşlara kadar inerdi hisse. Yine de alıcı bulur muydu muamma. Galip'le anlaşınca, tahtaya Galip'in oyuncu olarak gireceği ve elinde virmanlanmış hisse olacağı duyulunca herkesin aklına MRGYO geldi, ulan MRGYO'yu 1,70'e taşıyan Galip bunu ne yapmazdı Tek fark MRGYO'da tahtadan toplaya toplaya ilerlerken (acılı) bunda löp et 50 kuruştan 30 milyon lot...Galip'in girdiğini duyan kim varsa atlardı zaten, dün önce ufak bir aşağı salındı sonra 69 kuruştan tak 79'a. herkes emin oldu, oyun başlıyordu ve eminim herkes dün gece (ben dahil) ulan hisse şu kadar olsa, bu kadar olsa zarar çıkar hanıma gidip hanım borsadan çıktım, zararı da çıkardım tövbe bir daha girmeyeceğim diyecekti. 79, 80, 81, 82'yi yaktı....tak tak tak tak tabana...e hani, e hani zararı kapatacaktık, e hani bir daha tövbe girmeyecektik... hanım hanım zarar 2 katına çıktı, borsaya girmek var çıkmak yok anlaşılan YTD
    abi bu adamin oldugu yerde kaos olur .. nasıl bir cesarettir bu ... bedeva denilcek kagıtlar var al bekle 1 sene ...

3.  Alıntı Originally Posted by jackpot_jackpot Yazıyı Oku
    Engin Yeşil 30 milyon lot satmaya çalışsa bu tahtada (ki bence denedi olmadı) 10 kuruşlara kadar inerdi hisse. Yine de alıcı bulur muydu muamma. Galip'le anlaşınca, tahtaya Galip'in oyuncu olarak gireceği ve elinde virmanlanmış hisse olacağı duyulunca herkesin aklına MRGYO geldi, ulan MRGYO'yu 1,70'e taşıyan Galip bunu ne yapmazdı Tek fark MRGYO'da tahtadan toplaya toplaya ilerlerken (acılı) bunda löp et 50 kuruştan 30 milyon lot...Galip'in girdiğini duyan kim varsa atlardı zaten, dün önce ufak bir aşağı salındı sonra 69 kuruştan tak 79'a. herkes emin oldu, oyun başlıyordu ve eminim herkes dün gece (ben dahil) ulan hisse şu kadar olsa, bu kadar olsa zarar çıkar hanıma gidip hanım borsadan çıktım, zararı da çıkardım tövbe bir daha girmeyeceğim diyecekti. 79, 80, 81, 82'yi yaktı....tak tak tak tak tabana...e hani, e hani zararı kapatacaktık, e hani bir daha tövbe girmeyecektik... hanım hanım zarar 2 katına çıktı, borsaya girmek var çıkmak yok anlaşılan YTD
    zararın neresinden dönersen kardır yıllardır kurtaracam diye neler kayıp ettim

4. Kerizler silkelenirken trene 64 den biletsiz yolcular bindi..
    Bunları 66 nolu istasyonda trenden indiriyor GALİP...Ya inin yoksa tren geri gider uyanıklar...

İMPARATOR bilgi saçar.. Yatırım tavsiyesi değildir...

Dans ayı istediğinde biter

5. Az rakamlarla ışık yakıp duruyor acaba gel gel mi çekiyor.Almak için acele etmeyin alımları ve yükselmesini görün.yükselecek kağıdı 0,70-0,75 kuruştan dahi alsan yükseliş trendinde olan kağıdı azda olsun çokda olsun karına satarsınız.

6.  Alıntı Originally Posted by BORSAİMPARATOR Yazıyı Oku
    Kerizler silkelenirken trene 64 den biletsiz yolcular bindi..
    Bunları 66 nolu istasyonda trenden indiriyor GALİP...Ya inin yoksa tren geri gider uyanıklar...

İMPARATOR bilgi saçar.. Yatırım tavsiyesi değildir...

Dans ayı istediğinde biter
    Bu filim böyle bitmez.....Galip bu pozisyonlardan sıkılıp birde 90 dan yapayım derse iş farklı olur...Hep 66 69 gitmez.

7. acaba şirketi mi sattı satıyor.insanın aklına en saçma şeyler geliyor.

8. 137 kişi okuyan. ytd

Sayfa 415/900 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •