-
Oğuzçetin yazdığımı okuyup anlayamayacak derecede embesil olan sensin. Bende de penis var ama her önüme gelene göstermiyorum. Burada konu bilinçli ya da bilinçsizce (gerzekçe yani) yorumlar yaparak tüm ky'yi etkileme olayıdır. Ne oldu, küfürler-satmıyorum mavraları.... Bu forumda durmadan ''satmıyorum-benden bir lot alamazsın-ahaaa bunu alırsınnnn...'' türü cümleler insanlara ''ben satmıyorum, siz de satmayın'' yönlendirmesi yapar. Bu arada bi realite var, o da şu ki, kimse kolay kolay patronla ya da spekle sidik yarıştıramaz. Adamı rezil de ederler, vezir de...
Yine ayrıca belirtmekte fayda var ki, üreterek, büyüyerek değil de; bilanço oyunları ile, spekülatif hareketlerle ky'nin küçük birikimlerine göz dikenin Allah belasını versin. Ölüm de var... Cemaş'ıda zamanında 17-18 liraya çıkarıp 50 kuruşa düşürdüler. O zaman da gerzekler, ''bi lot alamazsın, ahaaa bunu alırsın'' tarzı zırvalar söylüyorlardı ve birçok insan bundan etkilenip parmak-kol kesmedi, kellesi gitti.
Konunun özü şu, burası küfür forumu değil. En aciz insan klavye başından küfredendir. Uşak'ın patron hissesi olduğu belli. Kaybedince çok üzülecek adam gider bist 30-50 hissesi alır. Açıyorsun forumu, küfür hakaret, dolaylı yönlendirme (kasıtlı ya da kasıtsız)....
Bilanço analizi yok, teknik analiz yok, geleceğe dair öngörü yok. VARSA YOKSA, KÜFÜR HAKARET.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri