Sayfa 177/948 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277677 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 1,409 - 1,416 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by cumba kuka Yazıyı Oku
    Ev almak gibi birsey degilki borsa yatirimi,
    Al bekle neye göre,
    Almak icin sebep olmali,
    Simdi farkli:
    İyi bilanco
    Ciro artisi,
    İhracat artisi,
    Sirket birleşmesi,
    Kar marj artisi,
    Giderlerin düşmesi,
    Üst üste koyunca ,
    Fiyata ciddi etki eden seyler,
    Bunlar olmasa bi use yaramaz,
    Bu sekilde bir sy f u kâğıt var,
    Ederini bulmayan,

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sn.Cumba Kuka burada yıllarca küçük yatırımcıdan mal almak işçin bir sürü şark kurnazlıkları oldu...Bu hissenin ruhunu bilirim...Sn.Mastori ve Sn.Kemosebe gibi buranın müdavimlerindenim ve neyin ne olduğunun da gayet idrakindeyim...Bol kazançlar...Yatırım Tavsiyesi Değildir...

2. Borsada para kazanmak için tecrübe ve müdavimlik yetmez.kazanmanın yolu 3 ay 6 ay hatta 1 yıl sonrasını tahminleme ve satın alma yeteneğinden geçer.hisse sıralarında kontrol gücüne sahip değilseniz, kısa vadede para kazanmak isteyenler eninde sonunda kaybetmeye mahkumdurlar.

3. Ben bişey anlamadım kusura kalmayınız. Tecrübe yetmiyor, mudavimlik yetmiyor (sn.roark potansiyeli görmüş ki elinde mal tutuyor), kontrol gücü gerekiyor. Burada ky olmayan yok sanırım. Acaba aramızda ilk beşte mal tutan babayiğitler mi var? Varsa ky lar burada ne duruma düşüyor. E bu işte patron veya tahta yapıcının ilk başta yer alacağını benim oğlanlar bile öğrendi. O zaman spek/patron tanımam bilancoya bakarım piyasa taşır kağıdı demek ne kadar doğruydu? Neyse çok önemli değil. Herkes 3 kurusun peşinde olacak böyle. Acaba kimse bildiğini gördüğünü yazmasa mı, yoksa yazsa mı? Bilemedim şimdi. Bence bu denli bir tahtanın ne borsada, ne forum sitelerinde bu kadar başı boş kalmasının ve kimseciklerin itibar etmemesinin tek sebebi geçmişidir. Eee çok kan akıttılar, cok canlar yaktılar. Çıkacak tabi fitil fitil. Kurban olduğum yüce Rabbim sen bilirsin, hakkı doğruyu. Elinde viski bardaklarıyla kahkahalarla boğazı seyredip nasıl döşedik ky ya diyenlerin iki yakalarını bir araya getirme. Şimdi piyasa bozdu, zarrap olayı sıkıntısı piyasayı sallayacak besbelli. Sn.spek düşünsün artık sonunu. Bizim için farketmez istediğimiz noktaya gelir ise alırız, şelale olur akıntı olur ne olursa, alamazsak bye bye Çarli. .

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Hosgeldin Kara Gozlum, bir tanem, gozumun nuru... Bu kez biraz bekledik ama olsun, ne derler bilirsin gec olsun da guc olmasin... Haa bu arada 2.26dan vedalastiklarimizin hepsini koyamadim yerine henuz, biraz daha yaklasirsan eger... Seni neden cok severim bilir musin, hem de tum zalimligine karsin...Sen tam bir vefaseversindir ya da bir nevi turnusol kagidi aslinda... Her cicekten bal alabilecegini sananlar, balin kokusunu alanlar dalar buraya, sonra atip tutarlar, yarin 3 olacak tavan kapatacak derken, bakmissin toz oluvermisler... Gecmisini, genel konjonkturu, kisiligini bilmezler, ilgilenmezler de zaten... Alirlar ellerine denetimden gecmemis tek donemlik bakkal defterini, sallarlar oraya buraya...Sanirsin tahta yapiciyla sozlesme imzalamis, ertesi gunku tavan icin anlasmis...Bilmez ki bu topik onlarin nicesini gordu, onlarin nicesinin hayalleri bu topigin sayfalari arasina gomuldu... Hayir, 1 atmosfer basinci ve 0 santigrad derecede (NKA) dedikleri sonuna kadar dogru, dogru da reel yasam cok farkli be guzelim... Iste bu tipolojiyi en iyi sen ayirirsin, turnusol kagidi gibi... Onlarin topuklamasinin ardindan ise ses seda kesilir, kaliriz bizbize...Ve sonra topikte iki Mastori mesaji arasina girer bir hafta...Iste o zaman alir basini gidersin, seninle kalanlari da odullendirerek adeta... Bak iste yaklasiyor firtina yine, az kaldi.. O zaman Haydi Silver Ileri!..
    Yatirim tavsiyesi degildir...
    Not:Ironi yapabilmek icin iki farkli tipolojiyi kullanmak zorunda kaldim...Her iki tipoloji de normal kosullar altinda mumkun... O yuzden kimse ustune alinmasin.Diger bir deyisle dil surcmelerimiz umarim affedilir..
    Kemosabe, kadim dostu Tonto'nun Maskeli Suvari'ye taktigi addir... Ve Kemosabe'nin atinin adi Silver'dir.Haydi Silver ileri! ise basarili bir maceranin sonu demektir... Biz de bir 12 aylik bilanconun sonunda atlamistik Silvira...Ve onu dortnala surecegimizi dusunmustuk uzak ufuklara... En azindan ustunden duserken daha ustruplu dusmeyi ogrendik, bir tarafimizi kirmadan...Ya da oyle saniyoruz...Kalin saglicakla...

5.  Alıntı Originally Posted by kurtdere Yazıyı Oku
    borsada para kazanmak için tecrübe ve müdavimlik yetmez.kazanmanın yolu 3 ay 6 ay hatta 1 yıl sonrasını tahminleme ve satın alma yeteneğinden geçer.hisse sıralarında kontrol gücüne sahip değilseniz, kısa vadede para kazanmak isteyenler eninde sonunda kaybetmeye mahkumdurlar.
    -yukarıda herhangi bir şirket ismi verilmemiştir.
    -genel bir yorumdur.
    -şirketlerin gelecekteki bilançolarını tahminleyemezsen işin çok zor demektir.
    -silverline 2016/2.çeyrekte 42.200.000 tl olan satışlarını 2017/2.çeyrekte 63.600.000 tl.ye çıkarıyor.siz bu şirketi çok iyi tanıdığınızı yazmış ve de 2017/3.çeyrek için (9 aylık) fiyasko demiştiniz.
    -tecrübe ve müdavimlik böyle bilinçsiz yorum yapmayı kaldırmaz.

6.  Alıntı Originally Posted by kurtdere Yazıyı Oku
    -yukarıda herhangi bir şirket ismi verilmemiştir.
    -genel bir yorumdur.
    -şirketlerin gelecekteki bilançolarını tahminleyemezsen işin çok zor demektir.
    -silverline 2016/2.çeyrekte 42.200.000 tl olan satışlarını 2017/2.çeyrekte 63.600.000 tl.ye çıkarıyor.siz bu şirketi çok iyi tanıdığınızı yazmış ve de 2017/3.çeyrek için (9 aylık) fiyasko demiştiniz.
    -tecrübe ve müdavimlik böyle bilinçsiz yorum yapmayı kaldırmaz.
    Katiliyorum,aynen oyle,
    Bir degisim var ciddi bir degisim,tazdikda gecmis de,
    Suz hale bu sirketi eski ile kiyasliyip yorum yapiyorsunuz,
    Değişim,değişim,değişim
    Var,,
    Ciroda
    Ve karlilikta,
    Bugun bir,aspiratör aldim siemens den,
    Kendileri yapmiyorlarmis,
    Fason yaptiriyorlar,ama siemens markasi var ve siemens garantisinde,
    Bu tarz satislarda ciddi artis var,
    Er yada gec bu bilanco ilerki donemlerde devam edecektir,
    Zaten inat ugruna ve ortaginiza guvenmiyirsaniz,
    (Patron sizin ortaginiz oluyor,😂😂)
    O zaman ortakliginizi surdurmek mantiksizlik,

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by cumba kuka Yazıyı Oku
    katiliyorum,aynen oyle,
    bir degisim var ciddi bir degisim,tazdikda gecmis de,
    suz hale bu sirketi eski ile kiyasliyip yorum yapiyorsunuz,
    değişim,değişim,değişim
    var,,
    ciroda
    ve karlilikta,
    bugun bir,aspiratör aldim siemens den,
    kendileri yapmiyorlarmis,
    fason yaptiriyorlar,ama siemens markasi var ve siemens garantisinde,
    bu tarz satislarda ciddi artis var,
    er yada gec bu bilanco ilerki donemlerde devam edecektir,
    zaten inat ugruna ve ortaginiza guvenmiyirsaniz,
    (patron sizin ortaginiz oluyor,����)
    o zaman ortakliginizi surdurmek mantiksizlik,

huaweı vns-l31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    tebrikler cumbakuka
    borsada kazanmanın değişmeyen tek yolu 'değişim'dir.gelişmeyen değişmeyen sadece burada yorum yapar.

8. Farkliligimiz zenginligimizdir# degerli dostlar...Ve burasi da farkli dusuncelerimizi en guzel sekilde aktarabilecegimiz platform...Ve son donemde bu platformu cok da efektif kullandigimizi dusunuyorum... Sayin Cumba Kuka ve Mausolos'un degerli goruslerinden cok yararlaniyorum.Mutesekkirim kendi adima.Hatta neredeyse ayni kagitlarla ilgileniyoruz galiba... Diver topiklerde de tanidik yuzler gorebilme hissi gercekten guzel... Biz de gecmisteki deneyimlerimizi aktarmaya gayret ediyoruz, cunku ben her kagidin bir kisilik tasidigina da inanirim nacizane...Yqni ayni bilancolari da aciklasalar A ile B hissesinin kisa vadede davranislari farkli olacaktir...Yine benim icin birincil olan hikayedir...Bu hikaye hangi beklentilere neden olmaktadir? Yil sonuna da bir hikayemiz var cok sukur... Tek ricam karsit dusuncelerin yasadigi carpismadan guzel sonuclarin elde edilmesi ve kisisellesmemesi... Selamlar, saygilar, bol kazanclar...

Sayfa 177/948 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277677 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •