Artan

187,00 10 18:10
243,20 10 18:10
3,52 10 18:10
112,20 10 18:10
24,86 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

1,23 -10.22 18:10
16.650,00 -10 18:10
50,40 -10 18:10
88,20 -10 18:10
5,22 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.239.969.123,70 18:10
9.040.503.149,50 18:10
8.606.593.889,00 18:10
7.631.812.223,41 18:10
7.471.303.136,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 116/169 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166 ... SonSon
Arama sonucu : 1347 madde; 921 - 928 arası.

Konu: Altın vurus v

1. Sayın hocam çok teşekkürler yorumlarınız için. İzninizle bir şey ilave etmek isterim. Bazı arkadaşlar hükümet faize zinhar karşı demiş ama burada yanılıyorlar bence. Bugün itibariyle sizin de yazdığınız gibi 2 yıllık tr tahvil faizi %13.8 iken merkez bankasının bizim bankaları fonladığı faiz bugün %12 dolaylarında bulunuyor. Buradaki fark mb nin ne kadar bağımsız(!) olduğunun da göstergesi bence. Burada mb ve bankalar üzerindeki stres de unutulmamalı. Sizin de yazıp çizdiğiniz gibi Bizim Takip etmemiz gereken 2 yıllık tr tahvil faizidir ve 2018 yılında yükselişine devam edip 15-20 bandına oturacağını düşünüyorum. Babo abinin 18.6 hedefi de bu açıdan bakınca gayet gerçekçidir.

Altın vurus v

Alıntı Originally Posted by KANKA75 Yazıyı Oku
    Saygıdeğer hocam ülkeyi yönetenler faizi baş düşman ilan etti 18,5 göster me ihtimalleri çok zayıf bence Dolar ve Euro da yukarı ikili tepe kıran olasılık daha yüksek nitekim vergi ye yaptıkları yüzde 25 zam muhtemelen olacak devalüasyon oranı nın ilanıdır 2018 için
    Bizde bir laf vardır, “büyük lokma ye, büyük laf etme” derler.
    (ÇOK ZAYIF) dediğiniz için bunu yazdım, bu biiir!

2.cisi;
    Oğlum bıkmış, Ulen zaten bıkmışsın!
    Bıkmış oğlu Bıkmış!
    Ne diye k**çını YIRTARSIN birşeyler anlatmak için!!!

BIRAK, HERKES ANLADIĞI KADARI İLE YETİNSİN ULEN!!!

Bak arkadaşım, (ÇOK ZAYIF) derken lütfen “argumanını” da KOY. Yani YAZ buraya.

Bu ülkenin Bağyan başbakanı “dövize uz*****n elleri kırılacak” diye TV lerden bas bas bağırırken, Kocası muhterem UYGUN FİYATTAN DÖVİZ TOPLUYORMUŞ.
    Nitekim, 1.5 milyar $ gibi komik bir paraya TC dibe vurdu 1994 krizinde!

Gelelim 2000’e..
    Yine KRİZ YOK söylentileri “ayyuk’a çıkmışken” Dönemin (ya TCMB başkanıydı ya da Maliye bakanıydı) yetkilisinin BÜTÜN PARASININ TAMAMI 1 gece önce USD $’ı na çevrilmişti! Kendisi açıkladı;
    “Arkadaşlar benim paramı da dövize çevirmişler, ben çevirmedim” dedi.

Ve bu Ülke 2.5 milyar $’a “bi defa daha” dibe vurdu!

ABD de DOLAR MİLYARDERİ KİŞİ SAYISI 500’ün üzerinde!
    Bunu da biliyormuydunuz??

Son olarak ekleyeyim;
    Ekonomilerde FAİZİN YÜZDESİNİ EKONOMİNİN KENDİSİ BELİRLER.
    Faizin yüzdesini siyasiler belirleyemezler. (Ekonomide biz bunu okuduk)

Siz acaba bu detayları ANLATABİLDİKLERİMDENMİSİNİZDİRLER?
    Yoksa ANLATAMAYABİLDİKLERİMDENMİSNİZDİRLER!

(Ben bu günleri yaşadım. Bu Tecrübeleri yaşayarak öğrendim yani, kimseye Laf çakmak vb gibi bir amacım yoktur. 3 günnük fani dünyadan göçüp gideceğiz, günün birinde “bir bıkmışoğlu, bıkmış vardı, YAZMIŞTI dersiniz!)

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

3. Çakal,uluduysa isimleri fayiz istediğin yere gelecektir.
    Kendini yontmayı unutma der Zeus....

4. Aynen o günleri yaşadık, muhteşem tespitler ve karşılıksız. Allah yardımcınız olsun, sağlık sıhhat ve uzun ömürler versin.

Düzenli olarak dış açık veriyorsunuz haliyle borçlanma ihtiyacınız oluyor. Sonra borç verene gidip faiz çok yüksek diyorsunuz, faizi alan mı belirler veren mi, konu bu kadar basit aslında.

İyi ki varsınız sayın Babo,

Sizin gibi çok yönlü düşünen, düşündüğünü mertçe söyleyen ve bilgisini cömertçe paylaşan güzide insanları bulmak zor, bulunca da kaybetmemek lazım.

Allah size hayırlı ve uzun bir ömür versin...

Faiz konusundaki yorumları anlamak mümkün değil. Yahu siyasi açıklamalar faiz 7 olduğundan beri aynı şekilde devam ediyor. Şu an olmuş 2 katı. Hala nasıl yok şöyle dendi böyle dendi deniyor anlamış değilim. Şaka gibi

Altın vurus v

Arkadaşlar, bir strateji belirleyin kendinize!

BORSADA

Ya
    Teknik Analiz ile
    Ya
    Temel Analiz ile
    Ya da
    Siyasiler ile yürüyün.

Seçim sizin

(Vallahi benim “umurumda” olmaz, inanın bana. Sadece burada, yani bu Topikde bir fikir beyan ettiğinizde, Ya Teknik Analiz olarak, Ya da Temel Analiz olarak “DAYANAKLARINI DA” yazın. Siyasiler bugün böyle derler, yarın “yüksek Faiz EKONOMİNİN CAN DAMARIDIR” der-MESELA DEDİM-çıkarlar işin içinden, biz de “alkışlarız onları” bu böyle . )

Sent from my iPhone using hisse.net
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

8. Paranın üstünde oturacak kapasite hala yok..

Pişmek lazım az biraz daha.

Kodları ne zaman vercen..
    Kendini yontmayı unutma der Zeus....

Sayfa 116/169 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •