İkinci seansta devre kesici yememek için 290 üstünde birinci seansı kapatacak ellam
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İkinci seansta devre kesici yememek için 290 üstünde birinci seansı kapatacak ellam
Ben 2.21 den aldığımi 2.90 dan verdim biraz zarari kurtardım dayanamadim bu kadar heyecana
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Galip in hisselerinde hersey bos kar gap teknik ben hislerime göre zarar ettim simdi kar ettim zararim cikinca zaten terkedecegim hemen
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/593085
Sampi Gıda Üretim Pazarlama Tic.A.Ş.
Adres : Rüzgarlıbahçe Mah.Şehit Er Cengiz Karcıoğlu Sokak No. 6 Kavacık / Beykoz /İstanbul
Tel : 0216 709 18 18
Faks : 0216 693 13 94
Adını, Samsun’un tüm yurda ve dünyaya nam salmış Samsun pidesinden alan Sampi Pide, 1989 yılında Ankara Mesnevi’de başlattığı lezzet yolculuğuna, 2008 başı itibariyle Metro Holding çatısı altında devam etmektedir. 1995 yılından itibaren franchise sistemiyle tüm yurda yayılmış zincir mağaza konsepti ve kurumsal yapısı ile, sektördeki ilk ve tek zincir pide markası olma özelliğini tam 26 yıldır korumakta olan Sampi’nin en büyük hedefi Avrupa, Orta Doğu ve Arap Ülkelerinde de bayilikler açarak geleneksel Türk lezzeti olan “Samsun Pidesini†tüm dünyaya tanıtmak da yer almaktadır.
satın alınma işlemleri başlatılan firma,öyle kıytırık bişey değil bu vangd ya baya katma değer katacaktır,yeni haberler düşerse şaşmam.
İşe bak kimse kalmadı galiba herkes satmış
Son gaz alımıydı beyler
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri