Originally Posted by reha kaya Gelelim esas noktaya, sahile çay içmeye gidelim dedin yahu, ırakı değil! Sahildeki mekanlar 21 den sonra açılıyor. 18 de ne ırakısı.. ben çay içerdim sen ırakı.. araba kullanacaktım. aradığımda, gece yarısına kadar seninleyim, ona göre plan yap deseydin..
Originally Posted by guneysu Sahildeki mekanlar 21 den sonra açılıyor. 18 de ne ırakısı.. ben çay içerdim sen ırakı.. araba kullanacaktım. aradığımda, gece yarısına kadar seninleyim, ona göre plan yap deseydin.. Poyraz Balık Sahil Yolu No:130 Açılış: 08:30 Kasaba deliganlısı salak ya, yer!
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by reha kaya Poyraz Balık Sahil Yolu No:130 Açılış: 08:30 Kasaba deliganlısı salak ya, yer! Sen balık yemezsin ki...
Originally Posted by guneysu Sen balık yemezsin ki... Balığı çöpe atsınnar, ben ırakımı damnatırdım!
Takma kafana, Terasta rakı borcum olsun sana... seneye eylül gibi beklerim...
Originally Posted by guneysu Takma kafana, Terasta rakı borcum olsun sana... seneye eylül gibi beklerim... Bir daha naaa... gelir Reha GAYA oralara! Not: Eylülde, öbür kuzenin düğünü var gibi, Fenerbahçe ordu evinde!
Originally Posted by reha kaya Fenerbahçe ordu evinde! Şu ismin guzelligine bakin İnsan oraya koşarak gider , ismi yeter
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk. >>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Originally Posted by reha kaya Bir daha naaa... gelir Reha GAYA oralara! Not: Eylülde, öbür kuzenin düğünü var gibi, Fenerbahçe ordu evinde! haziran sonu teslim diyor, temmuz sonuna razıyım... teslim olursa,eylülde gelirsen, terasta otururuz.. buranın etlerini beğenmezsin, davşanlıdan getir. buranın ırakısı 5 para etmez, tekelci amcandan alırsın gelirken..
Forum Rules
Yer İmleri