Calisir mi acaba
Calistirirlarsa calisir abi. Seneler once bir analez yapmistim, Imkb acilandan o gune tum obolari tespit ettim ve calisanlarin yuzdesini bulmustum. Sonuc hayret vericiydi. % 50-50...Fakat imkbyi donemlere ayirinca, periyodik hareketin oldugu donemlerde, obolar % 80-90 calisiyordu. Iste bu forumda, buba bey gibin parayi bulanlar var ya iste bu donemlerde perayi bulmuslar. Emme halen farkinda degiller. Twiterdan takip ediyon unlari, yazdiklari twitlerden anliyorum. Gecmise ozlem var, Cingirakli Yalcin Hocam gibi goruyon.

Twiterda bir de prelector vaaaa...Bu daha degisik birin, hayal dunyasi genis, sanatci bir kisilik, grafiklere sanatci gozuylen bakabiliyor. Onun grafigi asagida. Zirf fiyat var, ne destek var ne direnc. Ben bakinca asagida 91.000-92.000 goruyon. O yokariyi goruyor.

Ali Ihsan Goker
@aihsan_goker
·
1 sa
Istanbul'da bütün inşaatlar şu an dursa bile 2 yıllık satışı karşılayacak kadar satılık ev var. Faizler neden artamaz sorusunun cevabı burada.
Abi sinci sormamiz gereken soru bence sudur: Turkiya endeksi niye 115.000 ossun????

Bence 91.000-92.000 cok uygundur ve makuldur.

Cuvabi yukaridaki twitin icinde aramamiz lazim. Yaliniz twitte bence abarti var.