Sayfa 237/917 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon
Arama sonucu : 7329 madde; 1,889 - 1,896 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1. Bu arada çok özür dilerim 😊 söylemeyi unutmuşum.
    Reis canlı yayında Elektrik santralleri açılışı yaparken aklıma geldi..
    Kütahya Porselen enerji şirketi satın almıştı, Aydın da Res santrali kuracak, Oldu şimdi
    KÜTAHYA PORRES 😊😊😊..
    Reis yerli milli enerji diyor, res diyor...güneş enerjisi diyor...
    Ayrıca Sturbacks fincan satışı vardı onu araştırıyorum, bilgiyi teyit edince paylaşıcam.
    Bu arada yatırım f. Da ki profesyoneller epeydir beni takiptesiniz farkındayım 😉
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by temelreisim Yazıyı Oku
    Bu arada çok özür dilerim 😊 söylemeyi unutmuşum.
    Kütahya Porselen enerji şirketi satın almıştı, Aydın da Res santrali kuracak, Oldu şimdi
    KÜTAHYA PORRES 😊😊😊..
    Ayrıca Sturbacks fincan satışı vardı onu araştırıyorum, bilgiyi teyit edince paylaşıcam.
    Bu arada yatırım f. Da ki profesyoneller epeydir beni takiptesiniz farkındayım 😉
    O iptal oldu

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEGİLDİR

3.  Alıntı Originally Posted by temelreisim Yazıyı Oku
    Bu arada çok özür dilerim [emoji4] söylemeyi unutmuşum.
    KÜTAHYA PORRES [emoji4][emoji4][emoji4]..
    Bu arada yatırım f. Da ki profesyoneller epeydir beni takiptesiniz farkındayım [emoji6]
    Temelreisim hoş geldin, bir yıl önce gene burada 60-70 milyon kar, super ucuz, müthiş kağıt, heryerde satış vb vb güzel rüyalar anlatıyordun.Dolar hikayen iyi de;Hisse dolar bazında %50 aşağıda, pembe gözlükler hala çıkmamış.
    Bu masallar inşallah 3 dolardan alıp 1.50 dolara satamayanları rahatsız etmez.

Ne diyeyim şirketi o kadar yakından takip ediyorsun ve o kadar iyi niyetlisin ki 70 milyon dolarlık res projesini iptal etmelerini bile ciddiye almıyorsun. Güzel rüya bu demek herhalde.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

4.  Alıntı Originally Posted by khan07 Yazıyı Oku
    Temelreisim hoş geldin, bir yıl önce gene burada 60-70 milyon kar, super ucuz, müthiş kağıt, heryerde satış vb vb güzel rüyalar anlatıyordun.Dolar hikayen iyi de;Hisse dolar bazında %50 aşağıda, pembe gözlükler hala çıkmamış.
    Bu masallar inşallah 3 dolardan alıp 1.50 dolara satamayanları rahatsız etmez.

Ne diyeyim şirketi o kadar yakından takip ediyorsun ve o kadar iyi niyetlisin ki 70 milyon dolarlık res projesini iptal etmelerini bile ciddiye almıyorsun. Güzel rüya bu demek herhalde.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Ya sen okuma özürlümüsün 😊😊😊
    İlkokul terk falanmısın.
    Geçen sene kazık yedik yazdım zaten.
    Hisse defter değeri 7 tl? Yanlış mı?
    Döviz artısı 29 milyon tl yanlış mı? Muhtemel bilmiyorsun araştır hazıra konma.
    Hisse defter değerinin altında işlem görmüyor mu??? Yanlış mı???
    Diyorum ki, 3 kalem bilanço da rahmani gelirse , zarar ya da düşük kar imkansız, ama geçen sene oldu yazdım yanlış mı???

Bu kur böyle giderse 33 milyon artı kur döviz pozisyonu ile
    12 aylık bilançoda bi yere kaybolma 40-45 milyon altı kar gelirse özür dileyeceğim, bi daha da bu forumda yazmam. Gelirse de sen yazmamaya varmısın??? Adamsan ben varım, bunu okuyan herkes şahit. Bu forumda bi daha hayatta yazmam.

Hissen yoksa açığa sat madem karamsarsın, neyin peşindesin anlamadım???
    Res işini bilmiyorum, kap ta göremedim link atarsan bir faydan olsun. 😊😊😊
    Öyle ise özür dilerim yanlış bilgi vermişim.

5.  Alıntı Originally Posted by milagras Yazıyı Oku
    O iptal oldu

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Evet dün gelmiş. Piyasa şartlarında ki olumsuzluk demişler. Bence yanlış yapmışlar, enerji işi iyi yönetilirse çok tatlı para bırakır.
    Şu an 3 hissem var, büyük pay Asuzu da sıfır maliyetli vestel , bugün çıtır bu hisseden aldım. Ekstra 3-5 hissede vakit buldukça bakıyorum. Atlamışım bu haberi.... yanlışı mı düzeltmişsiniz. Hepsine yetişemiyorum. Bekçi gibi tek işim bu hisse değil...
    Neyse bilgi paylaşımı yspmayız artık 😊
    Geçen sene zarar ettim zararı kabul edip gittim portfoyu 4 e katladım.
    Bilanço ya dikkat diyorum, rahmani gelirse diyorum, patron diyorum aman dikkat diyorum bana yara verdi diyorum lakin borsa değerleri bedava diyorum 29 milyon tl döviz artısı var diyorum
    Siz için değil, forumun sabit bekçisi zabıtası var, gelmiş laf çakıyor. Arkadaş iyisini de kötüsünü de yazdım. Bana ne kim almış satmış. Bana yara verdi diyorum daha ne diyim. Hem nalına hem mıhına çakıyorum. Bekçinin okuma yazması yok ki anlayamıyor.
    Lakin iddalıyım
    3 kalem şişirme gelmez rahmani bilanço gelirse bu kur artışı ile 40 milyon altı kar beklemiyorum. Aksi düşünen aksini yazsın bana ne. Herkes fikrini yazsın.
    Daha da davosa gelmem)))
    Bekçisi var zaten hissenin
    Adam sabit burda 1 yıldır ilginç maaşlı görevlimidir nedir neysr

6. Temel reis 30milyon kâr yeni gelmiş, tık yok. Sen hala 5 🌒 sonra geleceğini var saydığın40 milyon kâr dan beklentimi pazarlıyon...ytd...!!!

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Borsada mükemmel temel rasyoları ile fiyatının yerlerde süründüğü ve aklımın ermediği iki hisse var, 1. Kutpo diğeri Algyo dur. Gün ola harman ola kasada ki dövizleri bu kriz ortamında bizlere derman ola.

Patron alımını ve bedelsiz beklentimi koruyorum.

Bu rasyolar ile borsanın en bedava işlem gören nadir hissesi.
    Son bilançoya göre defter değeri 7 tl çıkıyor. Hisse değeri 5.88 . Tam bir fiyasko rezalet. En son baktığım Anele de böyle idi. Bunu ben değil şirket yönetimi patron nasıl içine sindiriyor anlayamıyorum.
    Çünkü dengesiz bilanço yatırımcıyı ürküttü korkuttu. Yönetim giderleri sanki apple ın Ceo su na maaş veriyolar gibi her zaman roket artıyor. Finansman giderler,
    bakın buraya çok dikkat edin döviz artısı son hesaplarıma göre 29 milyon tl. Bu kurla sene sonu 32-33 milyon tl fazla verir lakin finansman giderleri şu bu derken küt püsküvüt.
    Yani şunu demek istiyorum. Bu şirketin yönetim pazarlama ve finansman giderleri kalemi şişmez ise borsanın borçsuz nadir 1-2 şirketinden biri döviz fazlası tl olarak borsanın 39. Şirketidir. Ciro sürekli artar. Değil zarar , kar düşmesi nerdeyse imkansız bir şirket lakin olmaz olmaz yok))) en güzel kazığı yediğim geçen sene ki tek şirket)))
    Özetle bedava kelepir işlem görüyor, lakin bilanço korkusu var, ama yine riski alıcam kalan nakiti yakında buraya gömücem. Defter değeri 7 tl, döviz fazlası 29 milyon tl borç yok. Böyle borsa da 2. Şirket yok. Bilançoda alengir dönmezse 12 aylıkta olağanüstü kar görmemiz lazım bu sefer gideriz, yine kumpasa gelirsek, gelebiliriz))) dikkatli de olmak gerek.
    En kritik kalemler: yönetim giderleri, pazarlama satış giderleri, finansman giderleri, yeter ki bunlar rahmani gelsin.
    Sanki apple nın ceo suna maaş veriyorlar, biraz tasarruf...

8. 38-40 milyon kar olası görünüyor. Yıllık 40 milyon karın hakkı en az 400 milyon piyasa değeridir. Yani hisse son çeyrekte 40 milyon getirecekse 10 liraya nazlanmadan gitmeli ama ilginçtir gitmekten yana herhangi bir emarede yok.

Piyasa değeri.......................237.000.000 tl
    Özsermaye..........................278.000.000 tl

Ya sen okuma özürlümüsün ������
    İlkokul terk falanmısın.
    Geçen sene kazık yedik yazdım zaten.
    Hisse defter değeri 7 tl? Yanlış mı?
    Döviz artısı 29 milyon tl yanlış mı? Muhtemel bilmiyorsun araştır hazıra konma.
    Hisse defter değerinin altında işlem görmüyor mu??? Yanlış mı???
    Diyorum ki, 3 kalem bilanço da rahmani gelirse , zarar ya da düşük kar imkansız, ama geçen sene oldu yazdım yanlış mı???

Bu kur böyle giderse 33 milyon artı kur döviz pozisyonu ile
    12 aylık bilançoda bi yere kaybolma 40-45 milyon altı kar gelirse özür dileyeceğim, bi daha da bu forumda yazmam. Gelirse de sen yazmamaya varmısın??? Adamsan ben varım, bunu okuyan herkes şahit. Bu forumda bi daha hayatta yazmam.

Hissen yoksa açığa sat madem karamsarsın, neyin peşindesin anlamadım???
    Res işini bilmiyorum, kap ta göremedim link atarsan bir faydan olsun. ������
    Öyle ise özür dilerim yanlış bilgi vermişim.

Sayfa 237/917 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •