-
merhaba arkadaşlar yeni üye oldum forumunuza.
benim öngörüm değil 4-5TL bile sıkıntı değil bu politik akıntı (zarrab,seçim,askeri operasyonlar,nato meselesi,işsizlik,üretimsizlik) ve en önemlisi 2019'da mutlak diktatörlüğe geçişimiz ile $ 14 TL olacak.
yarın tek bir kişi; devletin tüm parasını benim hesabıma atın derse alkışlayacak ve sorgulamayacak 40 milyon insan var bu ülkede.
ekonomiden çok anlamam ancak şu an korkum yarın bir gün bankalardaki dövizlerimize bir khk ile el koyabilirler mi ? fiziki $'a mı geçmek lazım ? alıp yastık altına mı koyalım.
Ben işim gereği tüm anadolu'yu geziyorum inanın milletin umrunda değil kriz falan zaten haberleri de yok olsa da suçlu reis'leri kimi işaret ediyorsa o. Krizden isyan edenler gerçekten çalışan üreten bir avuç insan .
2001 krizinden sonra insanların özgür düşünceleriyle oy verebildiği bir seçime gitmiyoruz, insanların beyni kilitlenmiş açacak çilingir yok.
sipariş ve ÖDeme almak için kalktım gittim erzurum'a , adam hakikaten bitmiş yanında 5 işçi çalıştırıyordu 2'ye indirmiş . Melek gibi bir adam hakıkaten ne diyeyim, öyle şark kurnazı falan da değil, ödeme planı yaptık çekimizi az da olsa siparişi aldık yemeğe gittik. BAşka bir dünyada yaşıyor gerçeklerden hariç, reis'leri ve imamlar hocalar ne derse sorgusuz sualsiz inanıyor. Yeşil ırmak'ın kaynağının bu dünyadan olmadığını anlattı inanarak 1 saat. gerçek dünya ile bağlantılar iyice yok olmuş.
beklentim 2019 14 TL
YTD
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri