Sayfa 1357/2404 İlkİlk ... 3578571257130713471355135613571358135913671407145718572357 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 10,849 - 10,856 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Ayda yılda bi kebap yiyelim dedik burnumuzdan geldi nassa kazançtayım diye bi sürü de para bayıldım yau
    Demek ki kar'ı gördün mu cebe atacan ..elindeki bir kuş daldaki 3 kuştan iyidir ..zuhahahahhaaaa
    Hayat hoş gerisi boş

2. Aslında bak gene yanlışı kendimiz yapıyoruz suçu palacan'a atıyoruz ..dipten tepkide genelde 5 günlük EMA dan döner ..hakkaten hem garan hem de vob 5 günlük EMA dan döndüler..

Ben sabah geldiğimde bunu düşünmüştüm hatta şinanari müziğini de ondan paylaştım ama yükselince bu defa 20 günlük EMA radarıma girdi ve böylece gene bildiğim bir kuralı ihmal ettim ..neyse bakalım akşam nasıl kapatacak.
    Hayat hoş gerisi boş

3.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Aslında bak gene yanlışı kendimiz yapıyoruz suçu palacan'a atıyoruz ..dipten tepkide genelde 5 günlük EMA dan döner ..hakkaten hem garan hem de vob 5 günlük EMA dan döndüler..

Ben sabah geldiğimde bunu düşünmüştüm hatta şinanari müziğini de ondan paylaştım ama yükselince bu defa 20 günlük EMA radarıma girdi ve böylece gene bildiğim bir kuralı ihmal ettim ..neyse bakalım akşam nasıl kapatacak.
    şu anda ortada.... ya yıkacak ya alacak kısmetimize artık

ya tekneyi içindekilerle geri alacaz yada teknenin arkasından azımız açık bakacaz
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

4.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    Dünkü mum kapanışına göre alması lazım ...hayırlısı
    Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku

ya tekneyi içindekilerle geri alacaz yada teknenin arkasından azımız açık bakacaz

sevgili harputlu kayacak bizim yerimize yani kayığa binecek anlamında ..zuhahhahahahaaa
    Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    sevgili harputlu kayacak bizim yerimize yani kayığa binecek anlamında ..zuhahhahahahaaa
    Birazdan sevgili narin gelecek abi bende şorttum diyecek bende kayacam yani kayığa binmek istiyorum derse naapcaaz puhahahahhaaaa
    Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

8. vob aralık vade günlük

Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 1357/2404 İlkİlk ... 3578571257130713471355135613571358135913671407145718572357 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •