Sayfa 393/964 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 3,137 - 3,144 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by melike Yazıyı Oku
    sen bekliyorsan ben de beklerim tabi ki. sen bekleme ben de beklemeyeyim. Ne biçim bi yorum seninki de Allahaşkına iyimisin?
    Ben sizin gibi beklemiyorum Melike Hanım. 0,41 den sattım daha aşağılardan yerine koymayı bekliyorum. Kendi işime gelir diye kimseye sat da demiyorum. Çünkü buradan satılmaz, doğru davranış almak. Ancak böyle yapılırsa güzel haberlerle 0,42, 0,43 lerden malı satanların alttan yerine koymasını önleyebilirsiniz. Tekrar oralara gelirken onlardan önce siz satacaksınız ki zararınızı çıkarın. Sizi o haberlerle besleyip daha da yukarı gidecek havası yaratıp aynı oyunu defalarca oynar bunlar. Bu yorumum kendi pozisyonuma zarar verir ama önemli değil nasıl olsa çoğunluk her zamanki gibi davranmaya devam edecek.
    Umarım herkes bir an önce zararını çıkarır.

2.  Alıntı Originally Posted by banaportakalde Yazıyı Oku
    Ben sizin gibi beklemiyorum Melike Hanım. 0,41 den sattım daha aşağılardan yerine koymayı bekliyorum. Kendi işime gelir diye kimseye sat da demiyorum. Çünkü buradan satılmaz, doğru davranış almak. Ancak böyle yapılırsa güzel haberlerle 0,42, 0,43 lerden malı satanların alttan yerine koymasını önleyebilirsiniz. Tekrar oralara gelirken onlardan önce siz satacaksınız ki zararınızı çıkarın. Sizi o haberlerle besleyip daha da yukarı gidecek havası yaratıp aynı oyunu defalarca oynar bunlar. Bu yorumum kendi pozisyonuma zarar verir ama önemli değil nasıl olsa çoğunluk her zamanki gibi davranmaya devam edecek.
    Umarım herkes bir an önce zararını çıkarır.
    Bence yorumunuz takdire şayan. Sizin gibi davrananlar illa ki vardır . Ancak bunu dürüstçe yazanına hiç denk gelmedim. Bence bu yorumunuz milleti aldatmaya çalışanlara hem ders niteliğinde hem de örnek teşkil edecek bir yorumdur. Üstelik alıp satmak yasak değilken. Bunu sizin gibi dürüstçe yazanına ben hiç şahit olmadım. Açık sözlü ve iyi niyet dolu yorumunuz için tşkler

3.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    çıkmasını çocuklarımızmı yoksa torunlarımızmı görecek
    senin sözünlede 50 lerde hisse alanların vebali ne olacak
    geri çekme kararına ait mahkeme kararı kapta yayınlanması sunumunu içinize sindirebildinizmi
    Kesinlikle kabul etmiyorum cin cin ali ben 18 kurustan özellikle sana al dedimm hatta sana en az 19 kere soyledimmm al diye sen iyi borsacisin yaaaa 😀😀😀😀😀gitin 50 kuruştan aldinnnn ben napa bilirimmm cin cin ali arada sirada kucük sözu dinleyecennn cin cin ali 😀😀😀😀😀😀😀😀

4. Bakın adam gibi patron nasıl olur :

SASA, 50 MILYON TL`YE KADAR HISSE GERI ALIMI YAPILMASINI KARARLASTIRDI
    22.11.2017 08:41:47
    KAMUOYU AYDINLATMA PLATFORMU`NDA (KAP) YAYINLANAN ACIKLAMA ASAGIDA BULUNUYOR: SIRKETIMIZIN 21 KASIM 2017 TARIHINDE YAPMIS OLDUGU YONETIM KURULU TOPLANTISINDA PIYASALARDA MEYDANA GELEN DALGALANMALARIN SASA POLYESTER SANAYI A.S. HISSESINDE OLUSTURDUGU FIYAT NEDENIYLE, SASA POLYESTER SANAYI A.S. OLARAK AZAMI 50.000.000 TL`YE KADAR SASA HISSESI GERI ALIMI YAPILMASI KARARLASTIRILMISTIR. SERMAYE PIYASASI KURULU`NUN GERI ALINAN PAYLAR ILE ILGILI OLARAK 21 TEMMUZ 2016 VE 25 TEMMUZ 2016`DA YAPTIGI DUYURULAR CERCEVESINDE SASA HISSELERININ SASA POLYESTER SANAYI A.S. TARAFINDAN BORSA`DAN SATIN ALINMASINA SIRKET IC KAYNAKLARINDAN KARSILANMAK UZERE GERI ALIM ICIN AYRILACAK AZAMI FON TUTARININ 50.000.000 TL OLMASINA , GERI ALINACAK AZAMI PAY SAYISININ ISE BU TUTARI GECMEYECEK SEKILDE BELIRLENMESINE KARAR VERILMISTIR.

Tamam bizimki geri alım yapamaz durumundan dolayı

Ama..

Piyasa tarafından olumlu görülecek bir şeyler yap

Çok mu zor

Hayır

Ama

Adam gibi patron lazım

5.  Alıntı Originally Posted by Haşim Yazıyı Oku
    Bakın adam gibi patron nasıl olur :

SASA, 50 MILYON TL`YE KADAR HISSE GERI ALIMI YAPILMASINI KARARLASTIRDI
    22.11.2017 08:41:47
    KAMUOYU AYDINLATMA PLATFORMU`NDA (KAP) YAYINLANAN ACIKLAMA ASAGIDA BULUNUYOR: SIRKETIMIZIN 21 KASIM 2017 TARIHINDE YAPMIS OLDUGU YONETIM KURULU TOPLANTISINDA PIYASALARDA MEYDANA GELEN DALGALANMALARIN SASA POLYESTER SANAYI A.S. HISSESINDE OLUSTURDUGU FIYAT NEDENIYLE, SASA POLYESTER SANAYI A.S. OLARAK AZAMI 50.000.000 TL`YE KADAR SASA HISSESI GERI ALIMI YAPILMASI KARARLASTIRILMISTIR. SERMAYE PIYASASI KURULU`NUN GERI ALINAN PAYLAR ILE ILGILI OLARAK 21 TEMMUZ 2016 VE 25 TEMMUZ 2016`DA YAPTIGI DUYURULAR CERCEVESINDE SASA HISSELERININ SASA POLYESTER SANAYI A.S. TARAFINDAN BORSA`DAN SATIN ALINMASINA SIRKET IC KAYNAKLARINDAN KARSILANMAK UZERE GERI ALIM ICIN AYRILACAK AZAMI FON TUTARININ 50.000.000 TL OLMASINA , GERI ALINACAK AZAMI PAY SAYISININ ISE BU TUTARI GECMEYECEK SEKILDE BELIRLENMESINE KARAR VERILMISTIR.

Tamam bizimki geri alım yapamaz durumundan dolayı

Ama..

Piyasa tarafından olumlu görülecek bir şeyler yap

Çok mu zor

Hayır

Ama

Adam gibi patron lazım
    Ben hisse alsın demiyorum

Bir tavır lazım

İnsanlar tamam işte bu diyecek

Yeni yönetim diye bir şey uydurdular ama içi boş

6. Kervansaray holding te davalar neden geri cekildi yonetimle anlastinizmi arkadaslar ozelden de yazabilirsiniz bizde anel.telekomda zor durumdayiz.ayni isi fesih davasi acacz acaba bazi kisiler satismi yapti yoksa herkes mutabikmi saygilar

ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Diger koyde safin biri, bedelli sermaye artirimi hesabi yapmis. Sen bu hesabi yapinca millet bedelli var diye korkup hisse satacak oyle mi? Vay be... hisselerin yuzde 70 patronda kervanda ustelik gozaltinda bedelli yapacak, bunu yazan bilmiyo mu , bedellu olursa en fazla parayi patron koyacak? Komedi mi yapiyo algi mi yapiyo

PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by selamunaleykum Yazıyı Oku
    Diger koyde safin biri, bedelli sermaye artirimi hesabi yapmis. Sen bu hesabi yapinca millet bedelli var diye korkup hisse satacak oyle mi? Vay be... hisselerin yuzde 70 patronda kervanda ustelik gozaltinda bedelli yapacak, bunu yazan bilmiyo mu , bedellu olursa en fazla parayi patron koyacak? Komedi mi yapiyo algi mi yapiyo

PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Şöyle bir hesap yapayım dedim, kesinlikle çok haklısınız. Hesap patron tarafından yapılınca büyük bir rakam çıkıyor. Bunu öyle yapacağına hisseyi yükseltip piyasadaki tüm lotu toplaması patron için daha az maliyetli. Peki birileri bu hesabı yapmadan neden böyle bir algı için uğraştalar. Çok saçma gerçekten de. YTD

Sayfa 393/964 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •