Sayfa 780/948 İlkİlk ... 280680730770778779780781782790830880 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 6,233 - 6,240 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1.  Alıntı Originally Posted by kralkobra Yazıyı Oku
    Kuşadası ilçesi.hacı Feyzullah.mah.yılancı burnu
    Mevkide arsa kayıtlı.23.111.65

E2003 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kuşadası ilçesi.feyzullah mah.yılancı
    Burnu mevkide.arsa kayıtlı.23.111.65
    Metrekare arsayı.mayıs 2016 yılında
    Satışa çıkarmışlardı..piyasadan teklif
    Bekliyorlardı.istedikleri.
    Teklif.gelmedi galiba.
    Yada vazmı geçtiler
    O mevkide oturan arkadaşlar.
    Arsanın konumunu.vede. Metrekare
    Fiyatını.bilirler.

E2003 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by zamanadurdemek Yazıyı Oku
    Ya bide bize spek dediler hak yiyor dediler doğru söyledik dokuz köyden kovdular arkamızdan söylenmedik kalmadı.

Bizde bir laf vardır "Yırtık dondan çıkar gibi nerden çıktın" bu laf tam sizlik olmuş kardeşim.

Acaba hisse hakkında ne bilgiye sahipsiniz iki gün sert düşüp sonra tavan yapınca milleti gazlayıp 2,00 den aldığınız malı 2,50 den satmak düşüncesi dışında merak ettim inanın.

Hani açıklama yok tabi olmazda neden yükseldi söyleyim sana gerçi hisseyi bir yıldır takip etsen o bile yeterdi bunu bilmeye ama neyse ben söyleyim bu hareketin aynısı SPK tarafından ilk red geldiğinde de olmuş orda Merill e iş görmüşler ve bizle hakkımızı aramak için SPK başta olmak üzere tüm mercilere durumu şikayet yoluyla ilettiğimiz için kişisel cezadan korkarak tahtayı toplamak için aynı şekilde işlemler yapılmıştı şidi aynı durum ve aynı oyun oynanıyor tüm arkadaşlar şikayetlerine ilgili kurumlara ilettiler ve iletmeye devam etmekte saygıdeğer bir avukat arkadaşımız bu konuda bir hazırlık yapmakta ve başta bu başvuruyu hazırlayan ve takipçisi olan ayrıca son gelen haberi bilerek geç gönderen bundan kazanç sağlayan ayrıca eğer varsa bundan şüphemiz yok SPK içinde bu hisse üzerinden kazanç sağlayan birileri mutlaka bunun hesabını verecek kısaca demek istediğim dün üç beş hisse alıp tavanı görünce milleti gazlayıp sonra ah alıp ortadan kaybolmak adamlık değildir. Kusura bakma biraz ağır oldu ama milletin canı burnunda iken kalkıp böyle şarlatanlık yapacak kimselere şuan inan kimsenin tahalmülü yok zaten satan arkadaşlarımız zararına sattı satmayanların maliyeti çok yüksek birde sivrisinek gibi kulağımızın dibinde vızıldayanlara ihtiyaç yok varsa bildiğin sayğı duyarız ama böyle işkembeden atmakla olmaz tabi.

Dipnot (Ben bu hisseyi 3 yılı aşkın takip ettim bu güne kadar hiçbir tavanından sonra artı kapattığını görmedim umarım bu sefer yanıltır)

Bu yazıyı dün Ahtopot kardeşimizin yazılarına istinaden yazmıştım bundan sonra bir iki yazı daha yazdım ama arkadaş bizi dinlemek yerine akşama görüşürüz demişti neyse olan oldu zaten hatasını da kabul etti bu bile büyük bir başarı ama sanırım yükselecek diye satmadı hatta sabah açılış 2,40 olup 2,50 ye gidince ek alım yaptı şimdi sanırım oda bizim gibi ÖZBAL zedeler arasına girdi

Neyse hadi canını sıkma dışarıdan bakınca sende haklısın 2,85 ten bir ay önce başladığı inişi 1,80 de tamamlamış ve arkasından tavan çekmiş bir hisse hemen akla gelen tamam tepki verdi diyorsun bir iki yoruma bakıyorsun tabi o arada Drc gibi arkadaşların yorumuna veya bizim gibi ERCİYAS adına güvenen kişilerin yorumlarına bakıyorsun ooo burda birleşme var İSO ilk 500 girmiş bir şirket var ülkenin boru üretiminin %25 ini yapan iki firma var üç vardiya çalışan makina parkı olan arsası olan ama sadece kötü yönetimden dolayı zarar eden bir şirket ve onu alan iyi bir şirket var diyorsun (valla bunları bile dediğini sanmıyorum kusura bakma kardeş biz böyle demiştik en azından onun için yatırım yapmıştık) ve alım yapıp klasik formda bir iki pohpohlama ile gaza getireyim milleti 2,28 den aldım 2,70 den okuturum diyorsun ama bir şeyi atlayıp kendi söylediğine kendin inanıp gidip 2,40 üzeri alım yaparak maliyetini 2,40 lara çekiyor ve son ana kadar bekliyor 2,34 lerden 2,60 lara kapanışta günlükçülerin malını alarak çıkacak diye beklerken kucağına doğum haneden gülerek gelen hemşire küçük ÖZBAL cıkları veriyor artık ne yapacaksın ele gelen çekilir aramıza HOŞGELDİN ahtopot kardeş

Neyse seni bu kadar korkuttuk birazda moral verelim şimdi ne yapmak lazım varsa elinde nakit 2,20 ile 2,10 arasına kademe kademe alış gir bu arada 2,30 üzeri 2,28 den aldığın malları okutmak için satış neden mi kılasık ÖZBAL hareketlerini izleyeceğiz şimdi üç beş kademe yukardan açıp sonra aşaği çekme böylece hisse 2,00 2,50 bandında tutulmak istenecek Aralıktaki genel kurula kadar bence o güne kadar misafirimiz ol orda çıkacak 3 karar var
    1 Birleşmeye devam
    2 Borsadan ÖZBAL ı çekme bu ikisi bizim için olumlu kararlar
    3 Hiçbirşey yapmama (Bunun bir iyi bir kötü sonucu var Eğer birleşme ve Kottan ayrılma işlemini yapmayıp bunun yerine ÖZBAL ın sermayesini düzeltip bir iki ihale ile ayağa kaldıracaksa iyi ama onları yapmayıp zaten SPK tarafından iki kere uyarılan ve sermaye ile ilğili adım atmayan yönetim bu seferde adım atmazsa teknik olarak iflas açıklanacak ve karanlık bir yola girecek sonrasını göreceğiz beraber

İşte yatırım yaptığın şirket bu kardeş ha kötü bir şirket mi asla şirket iyi üç vardiya çalışıyor üretim var bir masa iki sanalye şirketi değil gel gör ki yönetim iyi niyetli olmadı şu ana kadar son darbeyi SPK ya yapılan birleşme işleminde ve sonrası SPK kararının 3 gün gibi bir süre zarfında gece yarısı verilmesi ve arkasından açıklama yapmama gibi bir yöntemle yaptı.

Biraz uzun oldu ama sen neden tavan yaptı diyeceksin onu ilk yazımda açıkladım tüm bu aşamada hisse üzerinde yapılan tüm oyunları kendileri yaptığı için SPK ve diğer mercilere yapılan şikayetlerden tırsıyorlar daha GALİP gibi kaşarlanmamışlar bu konularda sanırım ama bu iş burada bitmeyecek şikayetlerimiz devam ediyor ve edecek avukat arkadaşlarımız hazırlıklarını yapıyor yani burda ky boş değil....

Ha bir faydam olurmu dersen Hemoganya arkadaşımızın önceki sayfalarda yazdığı şikayet konularını SPK BİMER BAŞBAKANLIK CUMHURBAŞKANLIĞI E-DEVLET yoluyla iletebilir ve aramıza katılabilirsin.

Biz de sana bir hoşgeldin partisi düzenleriz artık ÖZBAL zedeler olarak..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
    şeker topladıklarını vermiş..bakalım bugün ne olacak..nasıl bir şirkettir ki çıkıp 1 lot bile almıyor sahip cıkmıyor..
    Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..

4.  Alıntı Originally Posted by Ahtapod Yazıyı Oku
    Sizlere itimadım tam.
    Bu hisseyi biliyorsunuz onu kabul ediyorum.
    Ve hepimiz akıllı adamlarsınız.
    Eğer siz bu hissede varsanız ben de varım.
    Yarın 5000 lot daha alıp bekleyeceğim bir kaç ay.
    Sizlere güveniyorum.
    Kardeşim burası kurtlar sofrası burda sadece kendine güven bizim dediklerimizle alım satım kelin ilacı olsa başına sürermiş bizimki o misal dün iyi bir fırsat yakalamıştın 2,50 den satıp kurtulman iyi iyisiydi burda spek ve patron (her ikisi aynı kapıya çıkıyor) şuan lot sayıyor dertleri ne onu bilmek zor adamlar bakıyorsun birleşme için uğraşıyor bakıyorsun birleşmemek için bakıyorsun topluyor malı bakıyorsun çakıyor yani şu aşamada ne olacağı muamma ama benim fikrimi sorarsan çok büyük oyun var sonunda ERBOS olmak EGEEN olmak da var batıp gitmekte yani tam kumar aslında ben kumbara misali her ay üç beş lot alıp atıyorum kenara ve hedefim 5 di ilk önce birleşmeden önce sonra 8 sonra 10 oldu ve hala hedefimin peşindeyim diğer taraftan nerde satarsan dersen inan bir lot satma derdinde değilim artık

Bu arada laf gelmişken bir arkadaş ne oyun var açıkla demişte herkes görmüştür bir haftadır neler olduğunu sen 2,28 den tavan kapat ertesi gün 2,40 dan aç sonra son zamanların en iyi hacimini yap ve gel 2,28 den kapat ağırlıklı ortalama sanırım 2,40 civarı idi birde buna oyun denir sanırım bakalım bugün ne yapacak kanımca 2,30 civarı açar 2,35 yapar ve 2,10 a kadar basar bu birinci teknik onun için ikinci 2,28 açıp aşağı verip sonra yukarı çekmek ve kapanışı 2,28 gibi yapmak bugün fazla oynamak istemeyecektir dünkü alım yapan ky satışları dışında hacim 400 k bile olsa yeter diyecek

Dipnot (Bu arada tek teselli SPK dan ceza gelmemesi oldu normalde SPK kaçırmazdı bu fırsatı bu bile bir oyunun işaret benim için )

5.  Alıntı Originally Posted by ümit05 Yazıyı Oku
    şeker topladıklarını vermiş..bakalım bugün ne olacak..nasıl bir şirkettir ki çıkıp 1 lot bile almıyor sahip cıkmıyor..
    2.28den aldığı 100bin lotu 2.45 den sattı. 17 bin tl kar yarım günde

6. Ek 11373

Buda oyunun resmi gibi

7. Benim için bu kadar yol göstermeniz çok hoş.
    İSA sizleri korusun yoldaşlar

8. Su adami kaale alip bi dunya yazi yazmissihiz elinize saglik biz de okuduk faydalandik.
    Adam gelmis İSA sizi korusun die maytap geciyor allah askina su adami dikkate almayin hic bir sekilde

Sayfa 780/948 İlkİlk ... 280680730770778779780781782790830880 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •