Ben Beyoğlu belediyesinde 2 sene çalıştım ,, o eylemdeki neredeyse herkesi bilirim... Bİr baktım ne kadar vatan düşmanı varsa bir arada ,, o gün bu tablo yu görünce akp li oldum
Ben Beyoğlu belediyesinde 2 sene çalıştım ,, o eylemdeki neredeyse herkesi bilirim... Bİr baktım ne kadar vatan düşmanı varsa bir arada ,, o gün bu tablo yu görünce akp li oldum
Eğer bir yanlış yapacaksan bari onu yanlış yap
Tek tek sayacaan mı oylarımızı...
Ya güvendiğiniz akp'liler de HAYIR derse ne olacak..
Benim etrafımda çok akp'li var.. Onlar da "yeter artık.. verdik verdik de yeter artık.. Nereye kadar... en son seçimde istikrar dediydiler.. verdik.. şimdi gene istikrar diyorlar... yeter artık.. HAYIR" diyorlar.
Hele bi tanesi var.. Çok komikti yav.. Çok da kızgındı ama.."Yetti artık...Bu sefer yoluna kol, tüneline el" diye el kol hareketleri yapıyordu..
Bu sefer işiniz zor... Siz dööşecek bir iki ülke daha bulun.. Avrupa sıktı artık milleti, Asyaya Afrikaya da açılın..![]()
o gezi parkı eylemlerini yapan kişileri bir git gör ,,, vallahi de billahi de evetçi olursun
Eğer bir yanlış yapacaksan bari onu yanlış yap
Gezi Parkında benim oğlumda vardı ,,,,,,,,,,,
Kendisi Milli Sporcu olur ................
Acep kim vatanı için daha faydalı ?
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
(Alıntıdır)
Hollanda Başbakanı "Yanlış bir filmin içine düştüm. Daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştım." diye demeç vermiş...
Haberi okuyan biri de şunu yazmış:
"Hey yavrum hey, biz 14. sezondayız"
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri